pawel1970 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 podpowiedzcie panowie jak się dostać do trzeciego światła stopu bo pokazuje że mam spaloną żarówkę.
pawel1970 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Opublikowano 31 Marca 2014 sedan ale już poradziłem dzięki
Herdas Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 jak zrobiles? bo mnie czeka. tylko AVANT B7
pawel1970 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 powiem tak wkładasz taka łyżkę po jednej stronie między światłem a tapicerką i wypychasz i tak drugą stronę są tam takie zapięcia w środku mi zajeło to 1 min. ale światło u mnie było dobre tylko nie łączyło na wtyczce zostało przylutowane i mam teraz spokój.
Herdas Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zdejmuje plastiki i pojawia mi sie.wiazka do.swiatla. Swiatla jest na zatrzaskach jakis ktore sie rozpychaja. Wystarczy podwazyc od srotka tylo od strony kabli. Czy trzeba cos z.zewnatrz kolo czerwonego.plastiku Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi