darek995 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Witam, kupiłem niedawno fotele skóra- full elektryka . Chce je podłączyć by móc w ogóle fotel przesunąć, pod co się podpiąć ? mam ori wiązkę i z tego co gdzieś słyszałem to trzeba by było podkręcić pod przekaźniki ? tylko które? przekaźniki rozumiem są obok kierownicy po lewej stronie pod krótkim dekorem a nad oparciem nogi kierowcy. Tak wytłumaczę Wiem że tego było mało w b5 ale każda odpowiedz na wagę złota.
przemciotorun Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 jaki przekaznik.... jak masz ori wiazke do eletkryki foteli to jest na niej juz bezpiecznik osobne na jedna i druga strone.... wiazka powinna byc zakonczona dwoma oczkami jeden na grubym kablu czerwonym i na niego podajesz staly + np z zacisku 30 a drugi gruby kabel brazowy z oczkiem i tam podajesz mase.... przykrecajac gdzies do budy
darek995 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Opublikowano 28 Marca 2014 Czyli rozumiem że tutaj mam się wpiąć z tym ? tak i mam ori wiązkę z oczkami i bezpiecznikami.
przemciotorun Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 dokladnie ---------- Post dopisany at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- na tym foto widac po lewej stronie gdzie podpiac mase, (pare kabli brazowych schodzacych sie do jednego punktu) a pod zaciskiem 30 widac bezpieczniki tego samego typu co przy wiazce od foteli jest zajety 2 wolne 2zajete.... to tam je wepchnij i bedzie jak w ori
darek995 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Opublikowano 28 Marca 2014 Jestem po zabiegu i podlaczylem i dziala dzieki wiazka jest teraz jak ori
Rekomendowane odpowiedzi