waldi1326 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam:hi: Mam problem, ponieważ nie mogę wyjąć kabla od zmieniarki, a konkretnie w miejscu gdzie idzie w stronę licznika ( a przecież zmieniarka jest w schowku);/ A więc możecie mi powiedzieć po co kabel jest puszczony aż tak daleko oraz jak go wyjąć? Myślałem że wystarczy odczepić kabel od zmieniarki oraz od radia i pociągnąć za kabelek:facepalm: ---------- Post dopisany 03-04-2014 at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany 01-04-2014 at 22:30 ---------- Nikt nie wie nic na ten temat???
Marynarz____ Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 kabel idzie od radia do zmieniarki i nigdzie indziej, najlepiej go wyjąć odkręcając schowek oraz wysuwając radio
waldi1326 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Tak ale jest inaczej;/ Kabel idzie od zmieniarki w stronę licznika razem z wiązką kabli z klimatronika, potem tą samą wiązką wraca do radyjka:facepalm: Chyba przetnę kable żeby to wyciągnąć ale boję się że później po złączeniu kabli będzie słychać szumy w głośnikach:kwasny::
DragonGTI Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Lepiej nic nie przecinaj bo jeszcze zwarcie możesz zrobić.. Może ktoś zapas zrobił i spiął po prostu te kable od zmieniarki razem z tamtymi? Spróbuj je rozdzielić, wydziel wiązkę zmieniarki od reszty...
Rekomendowane odpowiedzi