Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stalowa Wola Adam Goński

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Adama Gońskiego, najlepszy mechanik w okolicy, nie drogi i bardzo szybki, VAG opanowany jak u nikogo :)

AUTO PERFECT CENTRUM MOTORYZACYJNE s.c. Adam Goński Artur Szczebak , Stalowa Wola - warsztat samochodowy - Motointegrator.pl

Polecam !!!

• 1 rok później...
Opublikowano

Potwierdzam. Dobry mechanik. Naprawialem u niego auto i bylem zadowolony.

Godny uwagi jest jeszcze Tomasz Gondek tez bardzo dobrze ogarnia auta z grupy vag

Edytowane przez pjurzak

• 1 rok później...
Opublikowano

Omijać szerokim łukiem!.

Pojechałem na wymianę łańcuszka rozrządu w moim 1.8T. Wymiana jest prosta, ale pomyślałem sobie, że zlecę zadanie specjaliście.

Po wymianie odebrałem auto, zadowolony jadę do domu i podpinam pod komputer i sprawdzam ustawienie rozrządu. Aplikacja pokazuje -14°.

Myślę sobie, niedobrze. Dzwonie do Pana Gońskiego informuję o moich zastrzeżeniach i proszę o umówienie ponownego terminu na sprawdzenie ustawienia łańcuszka.

Najeździłem się do Pana Adama 3 lub 4 razy. Sporo się nadzwoniłem. Pan Adam był dla mnie bardzo niemiły, mówił podniesionym tonem, nie chciał mnie wysłuchać i ciągle mnie zbywał. Miałem Go serdecznie dość! Zastanawiałem się, czy nie lepiej sobie odpuścić i pojechać do kogoś innego. A to wiązałoby się z dodatkowymi kosztami.

Koniec końców w końcu udało mi się wymęczyć przejrzenie tego łańcucha, zrobiono to przy mnie. Okazało się, że był źle ustawiony, było o jedną tulejkę łańcucha mniej pomiędzy znakami, niż być powinno.

Jeżeli nie chcesz mieć problemów, to lepiej tam nie jedź.

Pozdrawiam

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam potwierdzam co napisał otw ten człowiek niech zajmie się maluchami po wymianie napinacza uszkodzone

-rurka doprowadzająca olej do turbo naprawiona poxyliną aby nie lało

-podstawa filtra oleju krzywo wkręcona śruba od tej rurki zerwany gwint lał olej 

-pęknięta kapka na wałku rozrządu nawet nie poinformował o tym

-nie wyczyścił lub wymienił smoka olejowego bo jak to powiedział za dużo roboty i benzyna to złom 

-mimo zgłoszenia mu że turbina raz pracuje raz nie nie potrafił zdiagnozować walniętej przepływki bo benzyna to złom 

• 1 rok później...
Opublikowano

rowniez nie polecam !!! omijac