Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

musze kupić laptop - wsazówki mile widziane :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chyba w wyborze najważniejsze aby nie było w lapku nic AMD/ATI. Ani proc ani karta graficzna i będziesz Pan zadowolony.

Nvidia nie lepsza

:thumbup1:

Opublikowano

No właśnie lepsza. ;-)

Opublikowano
No właśnie lepsza. ;-)

Jedne i drugie padaja jak uzytkownicy ciapciochy.

Opublikowano
Aborygen jesteś pewny tego wyboru?? Ja szwagrowi za podobną kasę (2499 zł) kupiłem della z i7, 8GB ramu - podobny do tego DELL Inspiron 5537 i7-4500U 8GB 1000GB HD8670M 2GB (4157713174) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Może i nie ma podświetlanej klawiatury i na pewno nie jest tak dobrze wykończony jak Toshiba, ale w kwestii wydajności działa bardzo dobrze.

Ten dell też bez szału za taka cene (m.in słaba grafika). Już lepszy taki

Czarny Lenovo Z510 i3 8GB 1TB GT740 Podś. klaw+GRY (4155537042) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano
  • Autor

witam po przerwie, nie było mnie chwile :) poniewaz lapek ma mi sluzyc do filmow pomyslalem sobie zeby kupic 17 cali z matryca FHD i duzym dyskiem. nie musi miec nie wiadomo jakiej grafy ani wydajnej baterii bo 99% czasu jest podpiety do gniazdka. tak samo z prockiem, nie potrzebuje i7 ośmio rdzeniowego :wink: w cenie do 2tysi nic nie znalazłem niestety ale zdecydowałem sie na taką oto, niewiele droższą toshibe: Toshiba 17.3'' S75D-A7272 A10 2,5GHz 8GB 1TB WIN8 (4145259722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zaraz pewnie pojawia sie komentarze ze amd jest be, ale poczytałem na guglach troche opinii i ludziska pisza ze komp jest okej. odpaliłem YT w 1080 oraz obejrzałem californication w hd i wszystko smiga jak nalezy, a o to mi chodziło mniejwiecej :kox:

pozdrawiam :hi:

---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ----------

Do normalnego użytkowania polecam Asusa.

Są trwałe i bezawaryjne.

no wlasnie mialem asusa i sie zepsuł :wink: po raptem 4 latach....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja podłacze potrzebuje laptopa :CEL;--> zabawa VAgiem diagnostyka ;p i jakies surfowanie po necie ;d

Opublikowano

Jesli to dodatkowy komputer, glownie do VAGa to polecam jakiegos netbooka... mly lekki, wygodny, do auta idealny.

Jesli ma byc duzy to okresl jaki masz budzet i czy musi byc nowy.

Opublikowano

nowy budźet.. hmm zakup na raty wiec chyba sprawa drugorzędna komputer dodatkowy ale miłobybyło czasem na nim popykac w jakąś gierke ;) czyli musi być dośc mocny :wink: jestem laikiem w świecie komputerów :thumbdown: