Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem i zostaje już na stałe :) Chłopaki, dziś będzie ciężko u mnie z czasem,także raczej nie dam rady, ale myślę że niebawem jak najbardziej ;)

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 275,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pracuję :facepalm:

Ja tez dzis niestety nie dam rady a jutro oddaje auto do mechanika i przez najblizszy tydzien nie bede mial sie czym poruszac
Opublikowano

Ja tez dzis niestety nie dam rady a jutro oddaje auto do mechanika i przez najblizszy tydzien nie bede mial sie czym poruszac

Turbo ?

Opublikowano

Turbo ?

Tak, turbo awx, mapsensor, rozporka gorna z c5 (juz bedzie wreszcie komplet rozporek).

No i rzecz jasna korekta programu

Opublikowano

Turbo ?

Tak, turbo awx, mapsensor, rozporka gorna z c5 (juz bedzie wreszcie komplet rozporek).

Przy wymianie oleju wymień od razu chłodniczkę oleju z AWX-a ;-) Koszt mały a jednak ciut lepiej oddaje ciepło.

Opublikowano

Turbo ?

Przy wymianie oleju wymień od razu chłodniczkę oleju z AWX-a ;-) Koszt mały a jednak ciut lepiej oddaje ciepło.

Jeśli nie robi kilkadziesiąt km na obratach non stop powyżej 3kkm to szkoda bawić się w takie polsrodki
Opublikowano

Radekst na samozwaniec :-)

Naciapane z bagażnika...

Edytowane przez OGr

Opublikowano

Naciapane z bagażnika...

No i nieoczekiwany spocik wyszedl :P

btw, juz sie nie tlucze, znalezlismy z Adrianem winowajce ;)

Opublikowano

Naciapane z bagażnika...

No i nieoczekiwany spocik wyszedl [emoji14]

btw, juz sie nie tlucze, znalezlismy z Adrianem winowajce ;)

Co było? Poducha skrzyni?

Naciapane z bagażnika...

Opublikowano

poducha silnika

Opublikowano

Dzisiaj godzina 15:20 widziane czarne B8 Avant z klubowym ramkami na blachach KR.... w miejscowości Zarzecze droga nr.19 Rzeszów - Lublin. Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika jasnoniebieskiej A4B7 Avant pod sklepem przy wjeździe na teren dawnej huty aluminium w Skawinie.

Dopiero przy wyjeździe z parkingu zobaczyłem klubowe ramki i naklejkę na tylnej klapie.

Ps. Fajne lampy led - tylko jakoś płowieją ? :o

Opublikowano

Dzisiaj godzina 15:20 widziane czarne B8 Avant z klubowym ramkami na blachach KR.... w miejscowości Zarzecze droga nr.19 Rzeszów - Lublin. Pozdrawiam

Ja niestety Ciebie nie zauważyłem :-? , również pozdrawiam

Opublikowano

No nie mogłeś bo szedłem ulicą :) Przejechałeś obok i tylko zdążyłem zobaczyć klubowe ramki i początek nr. rej. Często jeździsz tą trasą ?

Pozdrawiam

Opublikowano

we czwartek ramzes pod Casto na Walerego sławka a w sobote Pablo na zakopianskiej.

Opublikowano

Dzisiaj czarne B5 Avant S4/A4 z logo RS4 na krakowskich blachach 29 Listopada , niestety duży ruch i nie było jak się prównać

Opublikowano

Dzisiaj czarne B5 Avant S4/A4 z logo RS4 na krakowskich blachach 29 Listopada , niestety duży ruch i nie było jak się prównać

A to nie ADI?

Naciapane z bagażnika...

Opublikowano

we czwartek ramzes pod Casto na Walerego sławka a w sobote Pablo na zakopianskiej.

A nie w środę? ;-)
Opublikowano

A nie w środę? ;-)

moze to i sroda była... :P

Opublikowano

No nie mogłeś bo szedłem ulicą :) Przejechałeś obok i tylko zdążyłem zobaczyć klubowe ramki i początek nr. rej. Często jeździsz tą trasą ?

Pozdrawiam

Kilka razy w roku.