Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Adamevo na rowerze o 12 Kurdwanów Wąski 12:30 Płaszów Irko 16:30 Mateczny Co Ty jezdzisz po miescie jak Siemian ze widzisz tyle osob? a czy ja mam 22 lata? do auta wsiadam z konieczności bo muszę w nim siedzieć 7dni w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 KERCZI opolska 20 minut temu :decayed: niestety moja Pani nie pozwala mi szybko jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Adamevo na rowerze o 12 Kurdwanów Wąski 12:30 Płaszów Irko 16:30 Mateczny zapomniałeś podziękować za kawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 17.02.09 godz ok 21:20 Kerczi na Opolskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 21.02 stojann na szlaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 21.02 stojann na szlaku. chyba nawet wiem co tam robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 ozi_wells 16:45 koło kleparza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 KERCZI około 1h przed spotem na Bora Komorowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 wczoraj a raczej dzisiaj po 24 koło kleparza SIEMIAN, wczesniej na Wrocławskiej przeszedł kołomnie jak pocisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 wczoraj a raczej dzisiaj po 24 koło kleparza SIEMIAN, wczesniej na Wrocławskiej przeszedł kołomnie jak pocisk. CZYLI akcja KLASYK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 no własnie nie wiem bo stałem autem koło budynku i otwierałem bagarznik a tu nagle za plecami swist. tylko rejestracje zobaczyłem jak mi znika a dokładnie tylko SB... no i potem sie na swiatłach na wylocie do alei zrównalismy to wtedy wiedziałem ze to on. WARIAT :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 to wtedy wiedziałem ze to on. WARIAT :gwizdanie: Trzeba mieć mocne nerwy żeby z nim jezdzić razem :> EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Wąski o 8 na wielickiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Wąski o 8 na wielickiej cholera czym Ty jezdzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 jak to?? 143.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ogr wczoraj ok 16.45 na zakazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ktory jezdzi granatowym avantem na hidzie ze starymi ramkami..? [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 20:46_________________________________________________B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 ozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Zatem pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ktory jezdzi granatowym avantem na hidzie ze starymi ramkami..? Dopisany: 02 Marzec 2009, 20:46 -------------------------------------------------------------------------------- B5 no to pewnie ja byłem ale nie wiem gdzie ) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi