BrunoNH Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew:
jarko Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś
BrunoNH Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś To moze bys sie podzielil wiedza z ziomkiem z NH
jarko Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś To moze bys sie podzielil wiedza z ziomkiem z NH Przecież Ty jesteś z NS
BrunoNH Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś To moze bys sie podzielil wiedza z ziomkiem z NH Przecież Ty jesteś z NS Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH
ozi_wells Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH no to ja bym sie tym faktem nie chwalił :polew:
BrunoNH Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH no to ja bym sie tym faktem nie chwalił :polew: OZI :bicz3: chyba NEX-a na Ciebie napuszcze... :gwizdanie:
BrunoNH Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Ptyś Tak jarko to wlasnie jego bryke dzis widzialem, na zywo troche inaczej wyglada niz na fotach... :gwizdanie: Ten samochod jest... ... ze tak powiem specyficzny...szczegolnie wnetrze...
nex Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH no to ja bym sie tym faktem nie chwalił :polew: OZI :bicz3: chyba NEX-a na Ciebie napuszcze... :gwizdanie: a co to nex napis na dropsach?
ozi_wells Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 ozi co ozi???? [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 12:19_________________________________________________ [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 14:25_________________________________________________Arson kolo orlena na ruczaju 14 20
jarko Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 PIXI TIXI pod Krokusem dzisiaj kilka minut temu
sokolnh Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 wczoraj godz 15 bulwarowa Pablo i Ykk
PABLO Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Wczoraj koło 15:00 Sokolnh a ykk wcześniej i pózniej
Rekomendowane odpowiedzi