BrunoNH Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś To moze bys sie podzielil wiedza z ziomkiem z NH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś To moze bys sie podzielil wiedza z ziomkiem z NH Przecież Ty jesteś z NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś To moze bys sie podzielil wiedza z ziomkiem z NH Przecież Ty jesteś z NS Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH no to ja bym sie tym faktem nie chwalił :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH no to ja bym sie tym faktem nie chwalił :polew: OZI :bicz3: chyba NEX-a na Ciebie napuszcze... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ptyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 heheheheh spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ptyś Tak jarko to wlasnie jego bryke dzis widzialem, na zywo troche inaczej wyglada niz na fotach... :gwizdanie: Ten samochod jest... ... ze tak powiem specyficzny...szczegolnie wnetrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH no to ja bym sie tym faktem nie chwalił :polew: OZI :bicz3: chyba NEX-a na Ciebie napuszcze... :gwizdanie: a co to nex napis na dropsach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 tak, w żabce takie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ozi Wąski nie pij tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 ozi co ozi???? [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 12:19_________________________________________________ [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 14:25_________________________________________________Arson kolo orlena na ruczaju 14 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 wąski i kepasa dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 PIXI TIXI pod Krokusem dzisiaj kilka minut temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arson15 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Ozi na Orlenie Ruczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 wczoraj godz 15 bulwarowa Pablo i Ykk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Wczoraj koło 15:00 Sokolnh a ykk wcześniej i pózniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi