Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[Małopolska] Widziany, widziana

sokolnh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Dziś koło 14.45 na skrzyżowaniu tischnera z zakopiańską czarne b5 w avancie na klubowych ramkach, rejestracja KTT70j... nie mam pojęcia kto z Zakopca się tu zaplątał :naughty:

To ja

Moja żonka Cię wypatrzyła i na dodatek pochawaliła Twoje fele :naughty:

Często zaplątuje sie w Kraku bo tu pracuje i bywam codziennie

Pozdro

Pozdro, następnym razem zapraszam na pogawędkę :cool1:

wczoraj ok. 23 na grzegórzeckim czarna b7 s-line na 18'' takich jak Kercziego...to nie Ty Kr54321?

to koleś który mieszka koło mnie na osiedlu, dolne Piastów, trzeba mu wrzucić kalendarzyk

wczoraj ok. 23 na grzegórzeckim czarna b7 s-line na 18'' takich jak Kercziego...to nie Ty Kr54321?

to koleś który mieszka koło mnie na osiedlu, dolne Piastów, trzeba mu wrzucić kalendarzyk

Tak to ja, ale czemu Ciebie nie widziałem? :) ...w hucie nie mieszkam ;)

heh, ja jechałem jakby od strony dietla i skręcałem na rondzie w strone mogilskiego. Dośc szybko przejechałem (piszczało troche na rondzie) więc powinieneś mnie widzieć.

Pozdrawiam

no to na Piastów dolnym jest B7 z takimi wlasnie felgami jak ma KERCZI, stoi koło drogi, jarko na pewno nie raz widział bo jexdzi ta droga często. Myslalem ze to może on, ale najwyraźniej to kto inny :wink4:

no to na Piastów dolnym jest B7 z takimi wlasnie felgami jak ma KERCZI, stoi koło drogi, jarko na pewno nie raz widział bo jexdzi ta droga często. Myslalem ze to może on, ale najwyraźniej to kto inny :wink4:

codziennie widze :)

Nex wrzucić kalendarzyk gościowi który jest na forum już od dawna ?? po co :decayed:

KR - pozdrawiam :wink4:

Nex wrzucić kalendarzyk gościowi który jest na forum już od dawna ?? po co :decayed:

czytaj forum :evil: :evil: jest jeszcze jedna B7 na tych felgach :cool1:

O f*ck jeszcze jednego widziałem dzisiaj. Avant B7 czarny Sline róg Chrobrego/Skorupki :D Przodem do rzeczki ;] Niestety rejestracji nie pamietam bo tak szybko jechalem Aliorowozem... :D:kox:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:22_________________________________________________

PrZeMiAn :naughty:

W pierwszej chwili nie poznalem.. bo bylem jeszcze trochu pijany :naughty:

Ma byc nisko.. :wink4:

JErzyk kurdna ale Ciebie wogole nie widac :kox: Dobrze ze ja wysoko siedzialem bo jak szybe otworzyles to od szyi w gore widac :D

TrueOgre - wzajemnie :)

To chyba znak, że trzebaby w końcu zmienić felgi ;)

O f*ck jeszcze jednego widziałem dzisiaj. Avant B7 czarny Sline róg Chrobrego/Skorupki :D Przodem do rzeczki ;] Niestety rejestracji nie pamietam bo tak szybko jechalem Aliorowozem... :D:kox:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:22_________________________________________________

PrZeMiAn :naughty:

W pierwszej chwili nie poznalem.. bo bylem jeszcze trochu pijany :naughty:

Ma byc nisko.. :wink4:

JErzyk kurdna ale Ciebie wogole nie widac :kox: Dobrze ze ja wysoko siedzialem bo jak szybe otworzyles to od szyi w gore widac :D

ykk Ciebie to cieszy, ze wszyscy przechodnie skacza za ogrodzenia jak Ty jedziesz ??

To nie dlatego, ze sie boja, tylko mysla ze samo auto jedzie :gwizdanie:

BTW: Czy Ty cos tam widzisz wogole ??[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 09:02_________________________________________________Jeden taki juz jest na forum co ma czujniki parkowania a parkuje w mysl zasady: "Zderzak sluzy do zderzania...i hak..." :mysli:

Jeden taki juz jest na forum co ma czujniki parkowania a parkuje w mysl zasady: "Zderzak sluzy do zderzania...i hak..." :mysli:

tak, tylko że jak ten akurat parkuje to cała GK drży w posadach :gwizdanie: