Cuber Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 stawiam ze to był Kerczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 też tak bym obstawiał, jeśli to nie Ty Cuber.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 A jeśli miał ramki klubowe to nie znaczy że od nas bo A4eu mają podobne a widziałem ostatnio 3 avanty od nich jednego dnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 A jeśli miał ramki klubowe to nie znaczy że od nas bo A4eu mają podobne a widziałem ostatnio 3 avanty od nich jednego dnia... B7 ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 A jeśli miał ramki klubowe to nie znaczy że od nas bo A4eu mają podobne a widziałem ostatnio 3 avanty od nich jednego dnia... B7 ?? :gwizdanie: 3 w B5 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Pablo a przeciez piszemu to o B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Pablo a przeciez piszemu to o B7 Wiem wiem ale zarzuciłem temat o czymś co nie można skopiować i żeby się chłopaki nie domyślali kto to jest jak nie mogą rozpoznać. Najpierw lookamy dokładnie na ramkę a pozniej się zastanawiamy ktory to od nas hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 be piątką to mnie mogą połechtać po migdałkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 be piątką to mnie mogą połechtać po migdałkach... Ciebie juz Boseron polechtal po migdalkach swoja lufa B5 [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 08:50_________________________________________________ A jeśli miał ramki klubowe to nie znaczy że od nas bo A4eu mają podobne a widziałem ostatnio 3 avanty od nich jednego dnia... PABLO jak widzisz potrojnie to nie pij wiecej tego denaturatu, bo potem juz nic nie zobaczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Boseron i Wąski u Wąskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Witam, Kobieta mi tu donosi ze widziala dzis czarnego AVANTA na ul. 29go listopada ok . 10 z klubowa ramka i naklejka. Kto to ? KMI 65GM CZY JAKOS TAK? Jesli tak to ja tez widzialem...Ładną masz Kobiete...zreszta furmanke tez POZDROWIENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 tak jest :> Furmanka fajna tylko szkoda ze nie Q Twoja tez koksiarska :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 tak jest :> Furmanka fajna tylko szkoda ze nie Q Twoja tez koksiarska :naughty: no to mozemy sobie podac reke...Q nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 wczoraj Boseron w okolicy pólnocy w knajpie której nazwy nie pamiętam. Dzisiaj kolega którego nicku niestety też nie pamiętam (na tablicach WR02...), no i na koniec Pablo który mnie oczywiście nie zauważył... W międzyczasie dziewczyna Przemiana. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 dziś , 17 godzina na ulicy opolskiej Pablo z ykk , szli trzymając się za rękę - POWAGA!!! jak trąbnąłem to palili głupa że jeden drugiemu zapalniczkę podawał ale jak powiedziałem dajcie papierosa to nie mieli - ciepłe ściemniacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 dziś , 17 godzina na ulicy opolskiej Pablo z ykk , szli trzymając się za rękę - POWAGA!!! jak trąbnąłem to palili głupa że jeden drugiemu zapalniczkę podawał ale jak powiedziałem dajcie papierosa to nie mieli - ciepłe ściemniacze a to o taaakich interesach mowil PABLO :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 dziś , 17 godzina na ulicy opolskiej Pablo z ykk , szli trzymając się za rękę - POWAGA!!! jak trąbnąłem to palili głupa że jeden drugiemu zapalniczkę podawał ale jak powiedziałem dajcie papierosa to nie mieli - ciepłe ściemniacze a to o taaakich interesach mowil PABLO :polew: a ja się zastanawiałem co jeżyk tak często w krk ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Oj wy głuptoki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 TrueOgre 17.00 M1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 TrueOgre 17.00 M1 i nie podszedłeś nawet :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi