irko Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Nein Spotkałem się z jedną A4-klubową na Autostradzie przed Krakowem, gadaliśmy chwilę na CB, ale strasznie zakłócało człowiekowi.. Coś tam własnie gadał, ze to kogoś byłe auto, ale przez zakłócenia usłyszałem coś jakby yyyyykkkkaaa---- Nosfer to ze mna gadales, mialem troche odkrecona antene od radia i przez miesiac szukalem problemu lipy z radiem i przypadkiem wyszlo jak juz sie poddalem
jarko Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Nein Spotkałem się z jedną A4-klubową na Autostradzie przed Krakowem, gadaliśmy chwilę na CB, ale strasznie zakłócało człowiekowi.. Coś tam własnie gadał, ze to kogoś byłe auto, ale przez zakłócenia usłyszałem coś jakby yyyyykkkkaaa---- Nosfer to ze mna gadales, mialem troche odkrecona antene od radia i przez miesiac szukalem problemu lipy z radiem i przypadkiem wyszlo jak juz sie poddalem Sie dogadali a Cubra byłe auto prawie jak ykka
Nosfer Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Nein Spotkałem się z jedną A4-klubową na Autostradzie przed Krakowem, gadaliśmy chwilę na CB, ale strasznie zakłócało człowiekowi.. Coś tam własnie gadał, ze to kogoś byłe auto, ale przez zakłócenia usłyszałem coś jakby yyyyykkkkaaa---- Nosfer to ze mna gadales, mialem troche odkrecona antene od radia i przez miesiac szukalem problemu lipy z radiem i przypadkiem wyszlo jak juz sie poddalem Tak mi się dzisiaj ta sytuacja przypomniała własnie, jak zobaczyłem ten wątek No i postanowiłem odkryć prawdę :tongue4: Spoko - pozdrawiam w takim razie po "miesiącu" Ładna furka
Nosfer Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 może irko powiedział bykka Cubra :polew: .. to było raczej coś w stylu.. "kojarzysz skurczybyykkaaa ?"
ykk Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Nie mogles mnie widziec, bo mnie nie widac.. :polew:
Nosfer Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Nie mogles mnie widziec, bo mnie nie widac.. :polew: Wyluzuj
boseron Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 przedwczoraj Trzeniek mógł zobaczyć jak pomykam tym razem nie A4 a....... quadem na Zywieckiej z moim synkiem
BrunoNH Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Nie mogles mnie widziec, bo mnie nie widac.. :polew: :polew:
siemian Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 przedwczoraj Trzeniek mógł zobaczyć jak pomykam tym razem nie A4 a....... quadem na Zywieckiej z moim synkiem ...i co się tak chwalisz... :>[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 22:22_________________________________________________... na kogutach..?? :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 przedwczoraj Trzeniek mógł zobaczyć jak pomykam tym razem nie A4 a....... quadem na Zywieckiej z moim synkiem fakt a młody z twarzy to xero Boserona identyczny tylko mini
KERCZI Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 dokaldnie Kuligowa ma SEDANA i ta Pani jest znacznie starsza od Kuligowej
Wąski Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 dokaldnie Kuligowa ma SEDANA i ta Pani jest znacznie starsza od Kuligowej A- OK
ozi_wells Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 17 z groszami CUBER jak zapędził sie na tischnera, a wczesniej OGR na Brożka ale nie pamietam godziny.
Cuber Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 17 z groszami CUBER jak zapędził sie na tischnera, a wczesniej OGR na Brożka ale nie pamietam godziny. :naughty:
KERCZI Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 11-sta ul. Dobrego Pasterza Kerczi-ogór i ViceVersa sam zes jest ogor :polew:
Rekomendowane odpowiedzi