sokolnh Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 w takim razie musze wczesniej chodzic spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A jak przyjedziecie na spota to Wam powiem gdzie w NH jest fajna myjnia i nie ma takich kolejek jek na BP a nie mozesz zdradzić tajemnicy już teraz ?? :gwizdanie: po co mamy stać w kolejce na BP ..... będziemy sie przez to na spoty spóźniać :gwizdanie: Takie rzeczy zdradzam tylko na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo83 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Siema Czy ktoś z Was dziś ok godziny 13 stał w kolejce do myjni na BP na Bora Komorowskiego? B5 Avant kolor asny (nie wiem jaki to ) Relingi srebrne, felgi 16 od A6, silnik 1,8 T początek rejestracli KOL[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 14:46_________________________________________________oczywiście podkładki klubowe Kolega z czerwonego Avanta ??? W super stanie masz to autko ... wykrecałem szyje w każdą strone żeby w lusterku zobaczyć czy masz ramki klubowe ale nie widziałem a głupio było wysieść popatrzyć na ramki i wsiąść .... moje widziałeś trzeba było podejść Do następnego razu Pozdrawiam PS a felgi to 17'' a :> No tak to ja Chciałem wypucowac fure bo myślałem, że zdąże na spota, ale niestety nie udało się a Ty to specjalnie z Olkusza na myjkę do Krakowa wpadasz ? :gwizdanie: Do zobaczenia następnym razem :) Nie wiedziałem, że te felgi były też w 17"" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hercus Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 :> No tak to ja Chciałem wypucowac fure bo myślałem, że zdąże na spota, ale niestety nie udało się a Ty to specjalnie z Olkusza na myjkę do Krakowa wpadasz ? :gwizdanie: Do zobaczenia następnym razem :) Nie wiedziałem, że te felgi były też w 17"" mieszkam rzut kamieniem od tego BP ... a ty czesto myjesz już wypucowaną furkę ??? lakier zadrzesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Panowie, bo jak wpadnie tu Żabcia to będzie za _________________________________________________ Dzisiaj na Wiślickiej kolega z czerwonej B5 w sedanie na klubowych ramkach - kiedyś ustrzelony przez Trueogra, nie pamiętam nicka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo83 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 :> No tak to ja Chciałem wypucowac fure bo myślałem, że zdąże na spota, ale niestety nie udało się a Ty to specjalnie z Olkusza na myjkę do Krakowa wpadasz ? :gwizdanie: Do zobaczenia następnym razem :) Nie wiedziałem, że te felgi były też w 17"" mieszkam rzut kamieniem od tego BP ... a ty czesto myjesz już wypucowaną furkę ??? lakier zadrzesz :gwizdanie: miałem obsrany cały dach przez ptactwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek84 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 [...] _________________________________________________ Dzisiaj na Wiślickiej kolega z czerwonej B5 w sedanie na klubowych ramkach - kiedyś ustrzelony przez Trueogra, nie pamiętam nicka... nie widziałem ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Wczoraj widziałem fure themona na parkingu galerii krakowskiej, ale prowadziła [chyba] jego kobieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hercus Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 [...] _________________________________________________ Dzisiaj na Wiślickiej kolega z czerwonej B5 w sedanie na klubowych ramkach - kiedyś ustrzelony przez Trueogra, nie pamiętam nicka... nie widziałem ...... za to inni cie widzieli ... jesteś pod obserwacją rozgladaj sie dobrze bo nie znasz dnia ani godziny dwa razy mijałem się z toba (jeśli się nie myle) w godzinach rannych na klasztornej ..... chyba w zeszłym tygodniu :gwizdanie: pozdrawim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 [...] _________________________________________________ Dzisiaj na Wiślickiej kolega z czerwonej B5 w sedanie na klubowych ramkach - kiedyś ustrzelony przez Trueogra, nie pamiętam nicka... nie widziałem ...... za to inni cie widzieli ... jesteś pod obserwacją rozgladaj sie dobrze bo nie znasz dnia ani godziny dwa razy mijałem się z toba (jeśli się nie myle) w godzinach rannych na klasztornej ..... chyba w zeszłym tygodniu :gwizdanie: pozdrawim hmmm wszystko jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Sokół dzisiaj to chyba mnie widziałeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Sokół dzisiaj to chyba mnie widziałeś :gwizdanie: gdzie ? no juz przy m1 Cie wypatrzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 [...] _________________________________________________ Dzisiaj na Wiślickiej kolega z czerwonej B5 w sedanie na klubowych ramkach - kiedyś ustrzelony przez Trueogra, nie pamiętam nicka... nie widziałem ...... A jechałeś od Wandy i stałeś w małym koreczku, a obok Ciebie granatowa B5 w avancie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Sokół dzisiaj to chyba mnie widziałeś :gwizdanie: gdzie ? no juz przy m1 Cie wypatrzyłem Tym razem to ja zaspałem wszystko przez ten kręgosłup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek84 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 A jechałeś od Wandy i stałeś w małym koreczku, a obok Ciebie granatowa B5 w avancie :?: Możliwe, nie mam tendencji jeszcze do rozglądania się za A4-kami chyba, że któraś zwróci uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 A jechałeś od Wandy i stałeś w małym koreczku, a obok Ciebie granatowa B5 w avancie :?: Możliwe, nie mam tendencji jeszcze do rozglądania się za A4-kami chyba, że któraś zwróci uwagę. No tak, seryjna B5 to już w oko nie wpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Dziś koło 20:30 -21:00 cuber na torach koło os Na Skarpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Dziś koło 20:30 -21:00 cuber na torach koło os Na Skarpie Jesteś pewny że Żabcia :?: W Krakowie są juz 3 czarne B7 w avancie na klubowych ramkach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Dziś koło 20:30 -21:00 cuber na torach koło os Na Skarpie Jesteś pewny że Żabcia :?: W Krakowie są juz 3 czarne B7 w avancie na klubowych ramkach :gwizdanie: Tak mi się wydawało bo przez chwilkę widziałem, na tych samych felach i bez z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Pablo zgadza się byłem w tamtych rejonach wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi