gruszka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Kolega Cuber wczoraj nowochucka w wielicka koło 20, jak sie jedzie a3 to nawet nie popatrzy, pomimo ze sie człowiek stara,goni, machal,,aż ze smutku pojechałem się nażreć do Mc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Kolega Cuber wczoraj nowochucka w wielicka koło 20, jak sie jedzie a3 to nawet nie popatrzy, pomimo ze sie człowiek stara,goni, machal,,aż ze smutku pojechałem się nażreć do Mc. :polew: władza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Kolega Cuber wczoraj nowochucka w wielicka koło 20, jak sie jedzie a3 to nawet nie popatrzy, pomimo ze sie człowiek stara,goni, machal,,aż ze smutku pojechałem się nażreć do Mc. :polew: władza :gwizdanie: priorytety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Kolega Cuber wczoraj nowochucka w wielicka koło 20, jak sie jedzie a3 to nawet nie popatrzy, pomimo ze sie człowiek stara,goni, machal,,aż ze smutku pojechałem się nażreć do Mc. hehehhe widziałem w lusterku wstecznym jakies srebrne A3 że coś tasuje miedzy autami wiec troszke dodałem gazuco by mnie nie złapała :tongue4: Jechałem na pilkę na wielicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 siemian, mogilska 14.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 kepasa Dzisiaj koło 13.00 pod UM na Wilickiej, pieszo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 siemian, mogilska 14.00 Cłowiek wpadnie na 2 dni do Krk i już go namierzą hmmm... A ja Ciebie nie widziałem... Boseron wczoraj na billardzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Waski , gdzieś w hucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Waski , gdzieś w hucie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Kamil wczoraj ok. 16-tej w eleganckim wdzianku na Pl. Centralnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Kamil wczoraj ok. 16-tej w eleganckim wdzianku na Pl. Centralnym 3 paski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Kamil wczoraj ok. 16-tej w eleganckim wdzianku na Pl. Centralnym 3 paski? Nie to raczej wdzianko z takich co je trzeba prasowac... :gwizdanie: Nawet nie wiem jak sie to nazywa... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Nims - jak omijała go kosiarka dziś rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 turdzi i sieman dziś po 19:00 w Plazie (minispocik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 turdzi i sieman dziś po 19:00 w Plazie (minispocik) Tam był jeszcze misiek 1 ale chyba pojechał zanim Ty się pojawiłeś... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek 1 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 byłem byłem i dziekuje za zaciski teraz tylko zmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 TrueOgre kolo 12:30 na Grota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator5000 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Czarne B7 Avant, wydział zarządzania AGH, ul Gramatyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 TrueOgre kolo 12:30 na Grota skubany jak mnie wylookał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tx-didi Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 kerczi na bora, w maksymalnym lansie powozil A6 taty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi