Wąski Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 B8 w strone wieliczki KR691HM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 B8 w strone wieliczki KR691HM no jechalem jechalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 W srode czarne A4 w okolicy Wieliczki blachy KR 207GA, czyje to to ??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 B8 w strone wieliczki KR691HM potwierdzam razem jechaliśmy z Wąskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dziś na auto-banie A4 w okolicach Chrzanowa B6 bardzo ładna na KNS blachach Trąbiłem ale nie zjechał za nami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dziś na auto-banie A4 w okolicach Chrzanowa B6 bardzo ładna na KNS blachach Trąbiłem ale nie zjechał za nami ... jak czarna na felach rs6 to pewnie MŁODY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 dzis mijałem na szlaku granatowa B5 nr rej. WZW..... gość nie zauwazył, wieczorem widziałem go po raz drugi w hucie, oraz złota B7 na alejach wieczorem miał naklejke 2.0 qattro podwójny wydech..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dziś na auto-banie A4 w okolicach Chrzanowa B6 bardzo ładna na KNS blachach Trąbiłem ale nie zjechał za nami ... jak czarna na felach rs6 to pewnie MŁODY Czarne kombi, lampy led z tyłu kurcze sam nie wiem jakie falgi bo dość szybko jechałem [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 08:23_________________________________________________Patrząc na jego auto w dziale Moja A4 to na 99% był Młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daffidov Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Audi TT z klubowymi ramkami na Sucharskiego pod pomnikiem a za kierownica pani której nieśmiało pomachałem ale chyba nie widziała. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator5000 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 i nie mineła chwila a pod bonarka w strone wieliczki natrafilem na kolejne Audi Avanta z ramkami klubowymi pani za kierownica i wgniotka na tylnej klapie pojechala w bierzanowska. Moja Pani mi mówiła, że jakiś "włoch" ją obczajał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daffidov Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A tam obczajał. :gwizdanie: pomrugałem awaryjnymi za co dostałem po łapach od swojej drugiej połówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 trzeba tak mrugać zeby nikt nie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 jarko ok 8:09 na stella sawickiego jadący z jakąś czarną koleżanką na przodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Pablo, żona to może przeczytać :bicz3: Bez takich szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Pablo, żona to może przeczytać :bicz3: Bez takich szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Kerczi ok 19 na Bora ach te okulary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Kerczi ok 19 na Bora ach te okulary bylo trabic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Kerczi ok 19 na Bora ach te okulary bylo trabic... trąbić mało świecić mało to CO :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longinus Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Wczoraj Trzeniu w Alfie po 16 koło Tandety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 WĄSKI na turowicza w strone autostrady ok 16 15 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi