Glory Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, jak w temacie oberwalo mi sie najprawdopodobniej hakiem (nie widzialem zdarzenia, nie wiem kto ani nic ) i tu pojawia sie moje pytanie. Najlepiej kupic blotnik uzywany i pomalowac w kolor/kupic zamiennik i pomalowac/kupic uzywany w kolorze? I dodatkowo jesli chodzi o sam zderzak ktory jak na zdjeciu troszke tez oberwal, da sie go doprowadzic do dobrego stanu czy wymiana? Za kazda pomoc/sugestie z gory dziekuje.
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zderzak Ci lakiernik ogarnie bez problemu, nie ma sensu go wymieniać a błotnik kup oryginalny. jeśli znajdziesz w kolorze to fajno ale jeśli chcesz idealny to może być problem Kolego.
jacek70 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Najlepiej to udaj się do dobrego speca który będzie to robił. U niego się dowiesz co kupić, a z czym nie będzie miał problemu. Jeśli już musiałbyś coś kupować to tylko ori a najlepiej w kolorze. Chodź z tym bywa różnie bo części często są porysowane i trzeba je pomimo tego samego koloru od nowa malować.
ŁYSY44 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 zderzak do zrobienia błotnik w zasadzie też , ale to już twoja sprawa
Sebastianb6 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dwa wyjścia: 1.Błotnik wywal,kup oryginał,może być używka ale bez rdzy i pomaluj w swój kolor. Zderzak polerka i będzie spoko; 2.Błotnik do szpachlowania,malowania.Zderzak jw. Osobiście ze szpachli bym zrezygnował bo w dolnej cześci zawsze zbiera kamienie,zimą sól i pojawią sie odpryski.
Rekomendowane odpowiedzi