Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i działanie Audi Drive Select A4 B8 2007-2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, Diego Risek napisał(a):

czy w sterowniku ABS trzeba to kodować też?

Nie trzeba.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam mialem zakodowany drive select w a4 b8 przedlift concert. Kodowanie z kecodi i przycisk przy lewarku działał prawidłowo. W sensie zaraz po odpaleniu był tryb auto potem przyciskiem np w lewo załączał tryb comfort i już nie można było w lewo nic więcej zrobić. Tak samo w prawo. Byłem u magika vag we Francji bo tam mieszkam i po odebraniu samochodu zauważyłem po kilku dniach że przełącznik działa w trybie pętli. Jak na filmiku. Czy to normalne? Po wykodowaniu przez kecodi i ponownym zakodowaniu dalej tak samo:( 

Opublikowano

Mam dokładnie tak samo. Kiedyś banglalo jak trzeba a po jakimś czasie, już nie pamiętam co robiłem, jest tak jak u Ciebie. I nie dałem rady przekodować żeby wróciło do normy. 

Opublikowano

Trzeba niestety zrobić reset modułów i zaprogramować od nowa:/ zobaczę poproszę może tego kolesia co mi ściągnął CP z wzmacniacza żeby zrobił reset. Potem znowu zaprogramuje poprzez Kecodi. 

A działa to u Ciebie mimo pracy w pętli ? Bo ja mam coś z CAN i ciężko ocenić. Bo jeżeli działa to trudno szkoda się bawić

Opublikowano

Działa ok, tylko wkurza mnie to przełączanie. Jak coś uda Ci się z tym zrobić, to daj znać.

Opublikowano

A czy po uruchomieniu silnika masz bez podświetlenia tak jakby był zaprogramowany individual ? Mnie wkurza ze po odpaleniu silnika mam ten tryb i musze cos wcisnac. Gdyby odrazu byl na AUTO to trudno bym to zostawil. 

W dniu 19.01.2026 o 12:01, Hohe napisał(a):

Działa ok, tylko wkurza mnie to przełączanie. Jak coś uda Ci się z tym zrobić, to daj znać.

Opublikowano

Po włączeniu silnika mam na "komfort", bo tak sobie ustawiłem. Robiłem to lata temu, ale z tego co pamiętam, można zakodować zachowanie ads po uruchomieniu osobno dla każdego kluczyka. 

Opublikowano

Chętnie się dowiem jak zakodować po włączeniu silnika dany tryb. Widziałem tam chyba kanał 63 64 65 66 i do niego cyferki od 1-4 i może tu zmienić na auto wszystko 

Opublikowano

Zmień we wszystkich tych kanałach na ten, który ma być aktywny po uruchomieniu i git.