hustlazz Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam, Zmagam się już od jakiegoś czasu z podciśnieniem w silniku, takim że na zimnym silniku nie idzie odkręcić korka wlewu oleju... Odma i EGR ostatnio robione, pompa paliwa wymieniona, filtry i oleje też. Czy pomoże ktoś w zdiagnozowaniu problemu ? ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 08:01 ---------- Do tego jeśli ktoś by był na tyle uprzejmy to prosiłbym o jakieś podpowiedzi jak zrobić adaptacje przepustnicy i logi dynamiczne dla benzyniaków
audii89 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 u mnie przy nagrzanym silniku na wolnych(ok 800obr/nim) obrotach, przedmuchy sa wieksze niz np na3000 obr/nim. Troche dziwne...
hustlazz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Z tym że ja mam specyficzną wersję B6-stki ;(
hustlazz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 2.0 FSI, masz w profilu, mój silnik jest trochę inaczej zbudowany niż zwykłe 2.0
Rekomendowane odpowiedzi