donyakuza Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 To co radzisz bo już nie mam na to sił a w tym liczniku co mam popsuty jest procesor graficzny i niby nie idzie takich dostać do tego licznika ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- Albo może chociaż jakiś zwykły FIS nie w kolorze podejdzie jakiś licznik z takim.
Gość cwiara Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zwykły czerwony podejdzie, bo pod Twoje auto 2001r kolor i to jeszcze benzyna znalezc kolor graniczy z cudem. Podaj na pw vin to sprawdze jakie liczniki podejdą.
donyakuza Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Poszedł na PW z góry dzięki wielkie
Gość cwiara Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wysłalem na PW jakie liczniki masz szukać pod swoje auto
donyakuza Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ale to i tak muszę go poustawiać nie że założę i działa co ?
Gość cwiara Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Piny obu liczników i vagiem mozna przyuczyc immo.
donyakuza Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 A idzie kody odzyskać jak sprzedawca licznika ich nie posiada?
Gość cwiara Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pewnie ze tak. Jak coś to moge odczytać.
donyakuza Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Podam ci na pw link do licznika który rzekomo pójdzie wrzucić w moje audi ale prawda czy fałsz ? oceń Witam wracam do tematu czy licznik o numerach 8E0920930HX podejdzie dodam że jest od 3 litrowego auta europy Witam wracam do tematu czy będzie można podmienić licznik i w logować o numerach 8E0920930HX ???
nabiboss Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Kolego ja też miałem problemy z kolorowym fis,najpierw biegały po nim paski,później stawał się jaśniejszy i nawet cały biały,aż przestał działać i sam sobie polutowałem,mogę się pochwalić że działa do dzisiaj. napisz jakie miałeś objawy niesprawności?czy w ogóle coś wyświetlał jak kupiłeś auto?Kto ci go naprawiał i w jaki sposób że popsuli chip?
Gość cwiara Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Kolego ja też miałem problemy z kolorowym fis,najpierw biegały po nim paski,później stawał się jaśniejszy i nawet cały biały,aż przestał działać i sam sobie polutowałem,mogę się pochwalić że działa do dzisiaj. napisz jakie miałeś objawy niesprawności?czy w ogóle coś wyświetlał jak kupiłeś auto?Kto ci go naprawiał i w jaki sposób że popsuli chip? Przeczytaj pierwszy post. Wyświetlacz był wysyłany do naprawy nie cały licznik. I uzupełnij profil Edytowane 8 Września 2014 przez cwiara
nabiboss Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Przypuszczam,że kolega wysłał dobry wyświetlacz do naprawy,zaplombowali, wzięli pieniądze i odesłali. U mnie przerwy były w miejscach gdzie wpina się taśmy wyświetlacza w kostki(białe) w liczniku. Jak znajdę zdjęcia to wrzucę.
Lukasz_mk2 Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 kolego jak byś sobie nie poradził z tym licznikiem to ja polecam http://aceef.pl/ - wysyłałem do nich mój licznik z kolorowym fisem i zaleczyli problem. Firma udziela rocznej gwarancję na swoje usługi. Ja miałem przypadek, że licznik popsuł mi się ponownie po roku i ~2miesiącach, zadzwoniłem do nich i chłop chwycił się za głowę i mówił, że nigdy nie zdarzyła im się taka sytuacja i po paru telefonach naprawdę w przyjaznej atmosferze firma zaproponowała mi ponowną naprawę licznika na ich koszt - od tej pory czyli chyba koło 2 lat licznik działa OK.
donyakuza Opublikowano 29 Września 2014 Autor Opublikowano 29 Września 2014 Dziś przespawane procesory i nic nie pokazuje się nadal.
Gość cwiara Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Lepiej szukac drugiego licznika
donyakuza Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 Będę musiał ale cena jest za nie kolosalna, nowy w Niemczech 1049 euro
Gość cwiara Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Nie patrz na nowy. Używki sie szuka. Podaj vin na pw mam jakis kolor do benzyny.
Rekomendowane odpowiedzi