destroyed22 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam Panowie, mam do wymiany koło z opisu, czy jest możliwość sprawdzić dane tego koło jakie u mnie występuje bez rozkręcania czy trzeba dostać się do sprężarki i sprawdzić jaki to model? Auto A4 b7 1.9tdi 2005 BKE.
tadziik Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Kolego najlepszy sposób to spisać numer ze sprężarki i do niej szukać, bo w twoim przypadku szły dwa rodzaje w zależności od vinu. Jak nie masz czasu na rozkręcanie to telefon do serwisu audi vw i Ci powiedzą.
Andrzej07 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Jak kolega wyżej napisał , z tym że dzwoniłem do serwisu w Gdańsku to pow. Że nie mogą podać mi nr sprężarki tylko mogą zamontować mi koło które napewno bedzie pasować wiec stwierdziłem że nie będę ich prosić i podjechałem tu w Irlandi do serwisu VW i bez problemu wydrukowano mi rozpiskę jakie kółko bedzie pasować więc serwis a serwis sobie nie równy;) jak znajdę tą rozpiskę po pracy to prześle Ci fotkę
tadziik Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Widzisz kolego, nawet nie wiedziałem, że takie problemy z tymi serwisami są. Ale lepiej zarobić niż pomóc za darmo podrzuć mi Vin na pw to postaram się pomóc
Rekomendowane odpowiedzi