Lutek90 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 mam pytanie do fachowców co to może byc za wzór alusów ? bo chciałbym coś takiego założyć do siebie , foto jest z audi a4 b7 s4
Lutek90 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2014 tu 2 fota moze lepiej widać
Lutek90 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2014 całkiem możliwe , fajnie leży do tej budy i do tego koloru dlatego zastanawiałem się nad takim wzorem i kolorze czarnym myślę że mogło by to całkiem nieźle wyglądać.
michail55 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ori wychodzily chyba tylko szare wujek google i wpisz kolega od nas ze spotow ma takie ori szare
Lutek90 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2014 piękna sprawa no org nie są za tanie trzeba około 3-4 tys wyłożyć ale wzór na prawdę ciekawy przy fajnej glebie pięknie się auto prezentuje , tu foto jak leży na tej srebrnej budzie moim zdaniem z wyglądu jej nic więcej nie potrzeba zreszta pod maska v8 po prostu ideał no nic dziękuje za podpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi