Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAHA LZ7H]AUDI A4B8#F*ckinLow#202KM/429Nm#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te same :wink:

Opublikowano
  • Autor

jakie lampki do podswietlenia tablicy rejestracyjnej AUDI A5 czy AUDI A4 polift z obudwu aut tak samo swieca??? mozna prosic o nr fabryczne??

P.S. CZY TO SA TE LAMPKI ?? ---> 4H0943021:question:

ile one na serwisie za komplet?

Opublikowano
jakie lampki do podswietlenia tablicy rejestracyjnej AUDI A5 czy AUDI A4 polift z obudwu aut tak samo swieca??? mozna prosic o nr fabryczne??

Też bym jakieś niewywalające błędu zakupił w rejestrację :)

Opublikowano
  • Autor

ORYG. LAMPKA TABLICY AUDI A3 A4 A6 A8 Q7 LED! LEWA (4169785216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. teraz znalazłem na allegro ale chyba podjade do serwisu i zapytam ile tam kosztuja jak bedzie roznica do 20-30zl to na serwisie kupie.

Opublikowano

ORYG. LAMPKA TABLICY AUDI A3 A4 A6 A8 Q7 LED! LEWA (4169785216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. teraz znalazłem na allegro ale chyba podjade do serwisu i zapytam ile tam kosztuja jak bedzie roznica do 20-30zl to na serwisie kupie.

Te akurat są na wkręta więc nie podejdą do B8 :/

Musiałby podejść te :

4G0943021 + 4B0971832 i piny 000979009E

Ooooo

Jest kilka:

4G0943021 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Niby tak tylko te rezystory :/ :/

Wolałbym chyba coś w oryginale.

4232179478.jpg

4232179478_1.jpg

Opublikowano
  • Autor

na serwisie 68 zl lampka kosztuje + tr piny 13zzł

---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

tu sa od a6 to tez pasuja do naszych b8?

Opublikowano
na serwisie 68 zl lampka kosztuje + tr piny 13zzł

---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

tu sa od a6 to tez pasuja do naszych b8?

Wychodzi ze tak :

Audi

Opublikowano
  • Autor

ori czesci taniej dla klubowiczow - kto moze zazlatwic, kto od nas z forum zalatwia ??? KIEDYS ktos pisal, ze sie tym trudni pracuje w ASO itp , jak cos dajcie znac:wink:

Opublikowano
  • Autor

przyszly LED CREE w halogeny :wink: wymiana jak pogoda dopisze

led_cree_h11.jpg

---------- Post dopisany 18-05-2014 at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2014 at 14:22 ----------

a powiedzcie mi co moze byc przyczyna: swiatla przeciwmgielne jako doswietlenie zakretów - 09-centr elektr--- coding 07 long coding helper byte 4 bit 0 zmiana na 1 u mnie nie ma tej zmiany jak daje na byte 4 to pod spodem nic nie ma :( help

p.s. jesli mozna prosze o podgladowe zdjecia zmiany.

Opublikowano

A nie jest przypadkiem tak, że doświetlanie działa ze skrętną lampą - Ty z tego, co pamiętam miałeś chyba zwykłe?

Opublikowano

halogeny nie mają nic do lamp

Opublikowano

To zmień sobie ręcznie Bit i zobacz czy pójdzie.

Opublikowano
  • Autor

dzis troche poszperalismy z Bartkiem i udalo sie cos nie cos odblokowac:

doświetlenie zakrętów uruchomione + diody Led cree

2014_05_19_1571.jpg

oraz parktronic wizualizacja tył

2014_05_19_1570.jpg

nie wiem dlaczego podswietla sie przód czy to normalne czy jest sterownik 8 kanałowy???

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

jak właczyc poziom naladowania akumulatora (wchodze przez ukryte menu to nie mam tam baterry :( )

oraz jak wlaczyc opcje zeby z kluczyka yzn z pilota otworzyc wszystkie okna w doł? czy to te kodowanie:

Otwieranie i zamykanie okien Pilotem

46-Moduł Komfortu---> Coding 07 --->Long Coding Helper---> odznaczamy Remote Control active

dzis chcielismy zrobic wylaczenie blokowania szyb i nie udalo sie, czy po tym zabiegu trzeba reset mmi robic??

tez chcialbbym sie dowiedziec jak zrobic na fisie zeby pokazywal poziom plynu w spryskiwaczu ??

Opublikowano

http://s27.postimg.org/ubfpwh0y7/2014_05_19_1571.jpg

http://s9.postimg.org/z5wgsqx0b/2014_05_19_1570.jpg

nie wiem dlaczego podswietla sie przód czy to normalne czy jest sterownik 8 kanałowy???

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

jak właczyc poziom naladowania akumulatora (wchodze przez ukryte menu to nie mam tam baterry :( )

oraz jak wlaczyc opcje zeby z kluczyka yzn z pilota otworzyc wszystkie okna w doł? czy to te kodowanie:

46-Moduł Komfortu---> Coding 07 --->Long Coding Helper---> odznaczamy Remote Control active

dzis chcielismy zrobic wylaczenie blokowania szyb i nie udalo sie, czy po tym zabiegu trzeba reset mmi robic??

tez chcialbbym sie dowiedziec jak zrobic na fisie zeby pokazywal poziom plynu w spryskiwaczu ??

U mnie też podświetla przód mimo że nie mam sterownika x8:decayed:

Szyby Ci powinny zjeżdżać jak przytrzymasz guzik otwierania przez kilka sekund, odwrotnie z zamykaniem:decayed:

Zawsze trzeba reset robić:wink:

Poziom płynu w spryskiwaczu???:shock3:pierwsze słyszę, zwykle jak jest mało to pokazuje że .......jest mało:naughty:

Opublikowano
  • Autor

dzieki ANdy za rady i odp , na dzis juz starczy:decayed: kolejne mody niebawem . Pozdroo! :hi:

Opublikowano

Następny maniak zachorował na modzenie:grin::banan:choroba nie uleczalna:decayed:

Opublikowano
  • Autor

http://s27.postimg.org/ubfpwh0y7/2014_05_19_1571.jpg

http://s9.postimg.org/z5wgsqx0b/2014_05_19_1570.jpg

U mnie też podświetla przód mimo że nie mam sterownika x8:decayed:

Szyby Ci powinny zjeżdżać jak przytrzymasz guzik otwierania przez kilka sekund, odwrotnie z zamykaniem:decayed:

Zawsze trzeba reset robić:wink:

Poziom płynu w spryskiwaczu???:shock3:pierwsze słyszę, zwykle jak jest mało to pokazuje że .......jest mało:naughty:

gdy przytrzymuje zamykanie auta to po 2-3 sek wszystkie szyby ida do góry , natomiast jak otwieram auto i trzymam to nie chca zejsc w doł :kwasny: