Gość Daymoon Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Elektryczny wentylator chodzi cały czas a nie powinien!!!! powinien się załączać na odpowiedniej temperaturze cieczy chłodzącej......nawet jak włączę sam zapłon to już hałasuje. Od czego to mioże być???? co nim kieruje???? niedługo nakręce kur!@# telenowele o tym moim super audi bo sie wszystko .... MAYDAY
przemciotorun Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 jak chodzi ci o wentylator chlodnicy to pierwsze co to sprawdz czujnik temperatury na chlodnicy bo moze sie zaciol i caly czas ma przejscie a co za tym idzie went. caly czas sie kreci
M@rcus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Tym wentylatorem steruje też presostat klimy. Kiedyś z tym walczyłem... W tym temacie -> http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_ciagle_pracujacy_dod_elektr_wentylator_chlodnicy-t8433.0.html
Gość Daymoon Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 tak klime mam ale nie nabitą
wojtekce Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 to może czujnik ciśnienia klimy padł chociaż jest pusta i i steruje wentylatorem
Lewy01 Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Witam. Wentylator chlodnicy krecacy sie caly czas zaprowadzil mnie do elektryka, a ten to "wisko" i sie ma krecic a jak trzeba to sie wkreca tak ze zaczyna dopiero chlodzic-darmowo mi udzielil tej informacji.
M@rcus Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Autor tematu ma problem z elektrycznym... Wiadomo, że wisko ma się cały czas kręcić.
Gość Daymoon Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Autor tematu ma problem z elektrycznym... Wiadomo, że wisko ma się cały czas kręcić. dokjuż zrobione Panowie!! Sterownik :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi