Bartek_88 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 hej, mam pytanie czy przy wymianie halogenów z zwykłym zderzaku trzeba go ściągać czy objedzie się bez?
szakal222 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Sciagasz kratke sa 4 zatrzaski na plaski srubokret. I 2 sruby trzymaja lampe. .u mnie w b6 tak jest ale B7 bedzie to samo chyba .ogolnie piec minut pracy
kanu Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 no nie wiem, niech próbuje ściagać kratkę... PS: Da się wymienić bez zrzucania zderzaka oraz demontowania innych pierdółek, DeeJay_Kill zrobił w moim autku to właśnie w ten swój magiczny sposób i nie ma małych chińskich rączek
szakal222 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzieki kolego za poprawke tam nie ma kratki .walnelem gafe sorki
Bartek_88 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jakbym miał zderzak s-line to nie byłoby problemu. cos czuje ze trzeba go zdejmować popróbuje może od nadkola sie dostane.
Rekomendowane odpowiedzi