tucek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam Znajomy dostał strzała w tył do wymiany zderzak klapa czy do B6 podejdzie zderzak z klapą od B7 oczywiście do tego lampy itd. przerabiał ktoś coś takiego lub jest jakiś temat na forum pytanie jest czysto teoretyczne
Audi sline Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Sama klapa by i może podeszła, zderzak na pewno nie, z powodu lamp. Generalnie z powodu lamp jakie są b6 też masz inaczej wyprofilowane boki samochodu, wiec taka operacja bez spawania i bawienia sie w elektryke chyba sie nie opłaca . Przód z B7 do B6 pasuje, widziałem takie swapy ale tyłu jescze nie .
maramass Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 kolego widziałem cos takiego robi wrażenie, na youtube jest oty, filmik
Audi sline Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nie neguje tego, nie widziałem takiej operacji. Lecz bez ciecia i spawania na pewno się nie obejdzie. Bo nie powiesz mi ,że tylne lampy z B7 pasują P&P do B6.
maramass Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 zgadza się trzeba ciąć ale efekt super z tym że koszta konkret
Rekomendowane odpowiedzi