Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] POMOCY - jak podłączyć radio concrt do mojej A4???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem- wcześniej miałem nie ori radio podpięte kostkami iso a teraz kupiłem concert-a kaseciaka i jak podpiołem pod te kości to radyjko działa ale tylko na zapłonie a po zgaszeniu silnika i ponownym uruchamianiu znowu trzeba wpisać kod. Na dodatek radio ma opcje "fader" a grają mi tylko przednie głośniki a w kostce w radiu na głośniki wychodzą tylko 4 piny. Czy żeby grało przud i tył trzeba się wpiąć w te kostki BOSE (mini Iso) czy co. Co tu zrobić bo nie wiem??? :wallbash: PROSZĘ O POMOC!!!!! :notworthy:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2008, 21:01 _________________________________________________Nikt nic nie podpowie????? :( Może trzeba jakąś przejściówke ?

Opublikowano

po prostu musisz podpiąć zasilanie pod stały plus i będzie ładnie chodziło

Opublikowano

Podłączę się pod temat, bo mam taką samą sytuację. Co z graniem tylko przednich głośników? Dotąd myślałem, że mam kopnięte radio, okazuje się jednak, że może nie. Czy da się ten problem jakoś rozwiązać? Pozdrawiam.

Opublikowano

Problem rozwiązałem i szczegółowo opisałem w dziale "Warsztat - zrób to sam".

martur81 jeśli masz tylko dwie kostki iso i nie masz żółtej kostki miniiso pod aktywny wzmacniacz to tył raczej Ci nie zagra ponieważ radia typu Chorous lub Concert swą mocą obsługują tylko przód a tył przez aktywny wzmacniacz.