piotr426 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Próbował ktoś lub zrobił taki mod w B5? Wzorując się na temacie o tym modzie z B6, zrobiłem już odryglowanie zamka z pilota. Pozostało tylko dobrać odpowiednie siłowniki i sprężynki, lecz nie wiem jakie. Może mi ktoś doradzić co może podpasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthek11 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Piasano o tym w temacie odnośnie b6-, a co do siłowników to na końcu tamtego tematu masz odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maramass Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr426 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Siłowniki już mam od A4 B6 530N Jak wszystko zadziała to w majówkę zrobię fotorelacje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 I jak tam udało ci sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pablo. Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ciekawe jak ciężko zamyka się klapa przy takim modzie. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tak to u mnie wyszło, ale muszę dorwać inne sprężynki czerwone wydają się być "troszeczkę" za mocne https://www.dropbox.com/sc/i2b30kwijlml39g/AAAwbvRWnGEERrnz646-u8yva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi