Łukasz WE Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Witam! Koledzy juz od miesiąca szukam rozwiązania problemu i nic, a mój problem polega na tym, że w moim audi a4 b6 1.9 tdi sedan klapa bagażnika otwiera się tylko z pilota, zdemontowałe tapicerkę i klamkę bo myślalem ze to mikrostyk w klamce się popsuł i go wymieniłem i nadal nic, sprawdziłem też wiązkę i też jest ok, i mam prośbę czy ktoś taki przypadek przerabiał i może mi pomóc?
stomi Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Tu masz odpowiedź http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-naprawa-silniczka-zamka-bagazniku-172481/
.Pablo. Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Nie do końca się zgodzę bo skoro otwiera z pilota a tylko z klamki nie to wszystko wskazuje na mikrostyk albo coś z instalacją.
Łukasz WE Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 zgodzę się z PABLO ze silniczek jest ok, bo z pilota otwiera się za każdym razem, nadal nie mam pomysłu jak to naprawić?? ---------- Post dopisany at 00:31 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ---------- a mikrostyk zdemontowałem i jak same kabeki ze sobą łą ---------- Post dopisany at 00:31 ---------- Poprzedni post napisany at 00:31 ---------- łączę to też nie ma reakcji
Rekomendowane odpowiedzi