adi87 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Witam, chwilę już jestem na forum, nie było okazji pokazać mojej kolejnej audiczki Poprzedniczką A4 była mniejsza A3 1,9 TDI 110KM: Po 2 miesięcznych poszukiwaniach ładnej B6 w benzynie, stałem się właścicielem B5FL avant z 2000 roku w dieslu, kupiłem ją sprowadzoną z Włoch w kompletnej serii, kolor LZ5L, sillnik AJM i wyposażeniem: - climatronik - ASR - 4 elektryczne szyby - elektryczne lusterka - podgrzewane spryskiwacze - klapa na pilota - zamykanie otwieranie szyb z pilota - skórzana kierownica s-line - skórzany mieszek, gałka zmiany biegów - felgi alu 15 Niestety nie posiadam fotek po zakupie. Od razu po zarejestrowaniu został wymieniony kompletny rozrząd, pasek osprzętu wraz z rolkami, zużywające się rzeczy eksploatacyjne, oraz przyciemnienie szyb z tyłu.Teraz auto wygląda tak: Mody: - wygłuszenie drzwi (na razie sam przód), montaż głośników w drzwi przednie Helix B 52C oraz skrzyni basowej do bagażnika wraz z wzmacniaczem w boczku - alu 16" lato - alu 16" zima - turbina AWX, zaślepienie EGR + program - siatka pionowa bagażnika - montaż chromowanych ringów na zegary - światła dzienne DRL (światła drogowe świecą na 30%) - montaż CB President Harry III ASC w półce koło kierownicy oraz anteny Sirio ML145 na reling - pakiet oświetlenia ledowego od kolegi bidzio1 Na chwilę obecną tyle, dalsze działania będę skrupulatnie zamieszczał w tym temacie
Frimuś Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Polift jest polift lampi od bidzia tez elegenckie. Co w planach ?
Rekomendowane odpowiedzi