CZIKITA Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Demontaż podkład i baza Dodatkowo usunąłem listwy drzwiowe uciąłem bolce mocujące i zrobiłem je na gładko tak jak w przedliftach tym co tam nie zaglądali radzę zajrzeć gdyż rdza tam lubi się zbierać [/url]
CZIKITA Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Nie grunt to dobrze zmatowić progi grubym papierem ściernym powiedział bym że bardzo grubym i wtedy jest ok oczywiście jak weźmiesz czikitę na 15 cm szpilach i się wbije w proga jak kornik w sosnę to pewnie coś będzie tak czy inaczej optycznie ten zabieg obniża auto i odmładza
SnOOpie Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Jak dobierałeś bazę? Po kodzie czy z elementu karoserii? Nie widać dużej różnicy na drzwiach jeśli malowałeś jedynie ze 2cm od krawędzi? Klar nakładałeś tylko tak jak bazę do papieru/maski czy po zdjęciu maski?
CZIKITA Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Żółty dobierałem z klapki wlewu nie był idealny ale jest to tak nisko że nie widać to raz a dwa ten kolor w słońcu momentalnie się robi oczojebny i nie ma szans tego zauważyć. Farbę to ci nawet w puszkę mogą dobić ale polecam kompresor i pistolet ładnie się wtedy rozlewa i malowałem 2 centy od krawędzi
Dadok34b Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 pokaż dokładniejsze zdjęcia , przy otwartch drzwiach itd , wiele zdjęć i możliwe że się skuszę
CZIKITA Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Opublikowano 11 Maja 2014 Nie mam zdjęć proga ze środka ale mniej więcej pomalowałem go go lini zamykania drzwi resztę oddzieliłem taśmą i trochę ciekawiej to wygląda niż cały środek pod kolor poza tym mniej będzie powierzchni narażonej na ewentualne kobiece obcasy
arnold27 Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 bezbarwnym malowales do srodkowej listwy czy tak jak baze?
balbolek Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Mógłbyś przybliżyć pare szczegółów jakie papiery podklad itp ? oraz czy po demontazu tych listew nie podcieka nigdzie woda?
Norbert91 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 odświeżam kotleta> ? jakieś efekty, zdjęcia? porady? 1
Rekomendowane odpowiedzi