Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 avant 1.9 tdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jest różnica, czerwony jest jaśniejszy i jest mocniejsze światło. Jak patrzy się z bliska to widać 6 punktów led na płytce modułu w środku, nawet fajnie to wygląda. Wrzucę zdjęcie w wolnej chwili.

Witam, kolejne zmiany. Nowa kierownica i gałka zmiany biegów. Zamówienie u kolegi z forum. Robota pierwsza klasa, materiał również - :)

image.jpg

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

co to za gałeczka?

Opublikowano

Wyglada jak zwykła tylko obszyta pikowana skóra ;)

Wysłane z iPhone

Opublikowano
  • Autor

Jutro zakładam to zrobię foto w całości. Czekam jeszcze na rączkę hamulca ręcznego w skórze, która ma jutro przyjść. Obszycie w/w elementów w porównaniu z podstawą to niebo a ziemia. :). Niezdecydowanym mówię za taką kasę warto.

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Gałeczke ten bym musial tak obszyć, mysle o tym juz od dluzszego czasu, ale nie mam drugiego auta zeby sie poruszać :D A skad brales ledy?:)

Opublikowano
  • Autor

Ledy - komplet w sumie - mam od kolegi z forum - sam robi moduły led i daje na nie 2 lata gwarancji. Żadnych błędów no i konkretna robota a nie jakieś chińskie badziewie.

Z racji wolnego czasu założyłem kierownice i gałkę zmiany biegów ( starą kierownicą mam w b. dobrym stanie, jak ktoś jest chętny to odstępie). Po założeniu jest super, pod kątem wyglądu i jakości wykonania, aż się ciągle buźka uśmiecha :)

image.jpg

image.jpg

Za jednym zamachem uzupełniłem osłony pod maską - pod natchnieniem kolegi "instruktor83" :)

qqqqq.jpg

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

o prosze :) zupełnie inaczej to wygląda :)

Opublikowano
  • Autor

Tak jak mówisz, a w wolnym czasie odświeżę sobie wszystkie plastiki, wtedy będą wyglądały jak nowe no i będzie jeszcze lepszy efekt :)

Edytowane przez tomekxp2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://s30.postimg.org/p56a40u8h/image.jpg

Tak sobie mysle, czy ten dekielek nie powinien być lepiej spasowany?:) jest tak jakby wklesly, a powinno być tak ze ten dekielek jest "nalozony" na ta skóre ?:)

Opublikowano

Pewnie jest tak dlatego ze nowa skóra została nałożona na starą i teraz nic się z tym nie zrobi.

Edytowane przez marcinch001

Opublikowano
  • Autor

Na zdjęciu może widać, że mocno siedzi w "dole" ale na żywo nie ma takiej różnicy. Jest trochę niżej jak w originale ale mi to nie przeszkadza. Do obszycia dałem zwykłą gałkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , mam pytanie jaki koszt i gdzie dokonałeś obszycia tych elementów . Wracając do tematu DPF- u to u mnie też nie ma a rocznik 2006 BRB 1,9 - odczytac mozna to po kodach na tabliczce w książce serv. 9 jest tylko przystosowany do DPF- u pozdrawiam Norbi

Opublikowano

Obszywanie u kolegi Reggi :
http://a4-klub.pl/index.php?/topic/289494-obszywanie-kierownic-galek-zmiany-biegow-uchwytow-recznego-i-mieszkow/

Natomiast u kogo zakupiłeś komplet ledów ? ;)

Edytowane przez Koralgol

Opublikowano
  • Autor

W sprawie ledów pisz na adres:

[email protected]

Nie pamiętam nicka ale jest na forum. Napiszesz do niego to wyśle Tobie cały opis, cennik i zdjęcia.

Opublikowano

Dzięki, już wszystko ogarnięte :wink: wydaje mi się, że jego nick to Tomnik, ale jest z nim dobry kontakt mailowy...

Opublikowano
  • Autor

ok, nie ma sprawy, tak jak mówisz, kontakt jest ok, szybko robi i wysyła.

A tak na marginesie, to spodobała mi się gałka s-line, także na początku nowego roku i muszę w nią się zapatrzeć :). Jeśli ktoś chcę gałkę niedawno obszytą skórą z mieszkiem to mogę sprzedać.

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Hehehe, a kierownica trójramienna + ręczny w pikowanej skórze, nie podoba się ? :P

Opublikowano

ok, nie ma sprawy, tak jak mówisz, kontakt jest ok, szybko robi i wysyła.

A tak na marginesie, to spodobała mi się gałka s-line, także na początku nowego roku i muszę w nią się zapatrzeć :). Jeśli ktoś chcę gałkę niedawno obszytą skórą z mieszkiem to mogę sprzedać.

No to org. gałka s-line trochę kosztuję ale warto :-)

Opublikowano
  • Autor

Kierownica mi się podoba dlatego ją zostawiam, ale gałkę zmienię na s-line :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zmieniłeś już gałeczkę na S-line? :)