Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 avant 1.9 tdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[...]

Przypomniało mi się, nie orientujesz się czy nakładka na zderzak tylni s-line jest taka sama w sedanie jak w avancie? (ta z jednym wylotem po lewej). Powinny być takie same dobrze mówię?

No Też tak mi się wydaje :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Drobne poprawki jeszcze do zrobienia, nie wiem czy nie kupić sobie nowej ramki, do kompletu, bo ta ma kilka drobnych rysek i wtedy przy wymianie poprawie. Jutro podjadę do ASO o się zapytam czy można kupić taką ramkę i po ile.

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Drobne poprawki jeszcze do zrobienia, nie wiem czy nie kupić sobie nowej ramki, do kompletu, bo ta ma kilka drobnych rysek i wtedy przy wymianie poprawie. Jutro podjadę do ASO o się zapytam czy można kupić taką ramkę i po ile.

W aso pewnie jeszcze drozsza bedzie . Poniżej link do części kolor alu-srebny

http://www.getem.pl/index.php?szukaj_katalog=8E0864261AQ&action=katalog&kat=5&x=15&y=11

Opublikowano

Dokładnie różnią się na 100 % długością

Jedna jest krótsza a druga dłuższa teraz już nie pamiętam która jest ktora

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam, kolejny element dołożony, dokładka s-line w stanie idealnym :) (białe kropki to odbicia od lampy błyskowej). Teraz kolej na lotkę.

dok_adka.jpg

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Zrób od razu końcówki wydechu :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kolejne gadżety, do gałki s-line niedawno kupionej doszedł nowy mieszek i rączka hamulca ręcznego skóra pikowana, ramka :)

foto2.jpg

sline.jpg

Witam, no i trafiły mi się listwy na drzwi s-line (oryginalne) w b.dobrym stanie i w dobrej cenie :). Główny cel to zrobienie całego pakietu s-line zewnętrznego do wiosny. (przepraszam za jakość ale robione było kalkulatorem)

foto1.jpg

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Ile ten zestawik listew kosztował?

Opublikowano
  • Autor

PW

Opublikowano

Tanio nie było z pewnością :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Drogo, ale warto :).

Przyszedł weekend, trochę wolnego czasu i listwy powędrowały na drzwi :)

11111.jpg

Witam, pomału ale do przodu :). W garażu już czeka zderzak z grillem. Na dniach ma dotrzeć lotka. Później do lakiernika. Na przełomie marzec/kwiecień planowana jest już kompleksowa kosmetyka lakieru z całym pakietem zew. s-line.

image.jpg

image.jpg

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Co ten zderzak tak na dole pogięty ?

Opublikowano
  • Autor

Koleś położył go na walcu, długo leżał i się odkształciło, na żywo nie ma tragedii. Włożyłem rozpórkę w środek i już jest prawie idealnie :). Dół się wyprostował. Po malowaniu będzie jak nowy.

Opublikowano

Zazdroszcze :) wiem, ze zderzaka i tak nigdy nie kupie, ale listwy kuszą i to bardzo :D

Opublikowano

Zrób przymiarkę przed malowaniem. Jak go tak kiepsko magazynował nie wiadomo jak teraz pasuje do auta.

Opublikowano
  • Autor

jhimo powiem Tobie tak, na początku też chciałem go minimalnie doposażyć i "upiększyć" ale z biegiem "jedzenia" rośnie apetyt. Nie planowałem pakietu zew. s-line a tu prawie na ukończeniu. Zgodzę się z Tobą nie jest to tanie no ale pomału coś się tam składa.

Tak jak mówisz MAT1000, przymiarka będzie, wizualnie wszystko jest ok, tj. proste i na swoim miejscu, już pierwsze przymiarki zrobiłem. Tylko u dołu jest lekkie odkształcenie, ale jak wcześniej napisałem jest już prawie równiutko.Malowanie i zakładanie tego będzie pod koniec marca, bo chcę to połączyć z kosmetyką lakieru a przy okazji ze zmianą felg na letnie. W tym czasie może coś jeszcze się nowego pojawi. :)

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Z pakietem zewnętrznym będzie ładnie. :good: Doprowadzić tylko Zderzak do stanu używalności i zakładać. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Amen :)

Zrób od razu końcówki wydechu :)

Nie myślałem o tym ale kto wie :)

Kolejny element układanki na miejscu :).

image.jpg

Opublikowano

Autko będzie przepiękne w slinie, zawsze jak wspominam swoją to teraz nie żałuję wydanych złotówek.

Opublikowano
  • Autor

Zgadzam się z Tobą MAT1000, trochę kasy poszło ale jaki efekt będzie - to warto :)

Szukam ori znaczka na listwy dwie sztuki. Jak rozróżnić oryginał od podróby? Znalazłem dwa coś na necie, to są ori?

S line s-line znaczek oryginal emblemat kilka sztuk! MiÄdzychĂłd ⢠OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

S line AUDI znaczek komplet okazja igĹy Mat oryginalne MiÄdzychĂłd ⢠OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Emblemat znaczek oznaczenie Audi S-line OryginaĹ Starogard GdaĹski ⢠OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Edytowane przez tomekxp2