Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4B7 1.9 TDI BRB S-line by Gąbalo Bix skrętny/PDC/BOSE/RNS-E LED/Program/Eibach/Fela Pompei/Heble 3.0tdi/Dekory LED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 24.01.2018 o 17:00, gabalo napisał:

3 lata o niego prosiłem i zawsze było NIE! Ożeniłem się i wystarczyło jedno pytanie i od razu zgoda! ...Jak bym wiedział to 3 lata temu bym się ożenił :grin:

No to na kolejne 3 lata powinno Ci starczyć :decayed:  dobra zmiana z tym ledem :naughty: 

Rezaj airbag off, zawsze to więcej ikonek na konsoli :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No cos bym musiał tam wyrezac bo faktycznie za pusto na tej konsoli [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 5 lat później...
Opublikowano
  • Autor

Oj dawno mnie tu nie było… do rzeczy, z racji ze wokół nowego domu troche wydatków to moje autko z którym jestem 9 lat może cieszyć kogoś innego… jeśli cena mnie zadowoli to Audi jest do wzięcia;) 3 lata temu wymieniony silnik (w starym pękł tłok i nie bawiłem się w naprawy), w tym momencie ma niecałe 200 tyś, nalotu, a buda 375 tyś…przy wymianie został wymieniony egr na nowy, zregenerowane turbo i wtryski…2 miesiące temu wymieniony kompletny rozrząd i serwis klimatyzacji, a w październiku komplet dwumas i sprzęgło…miesiąc temu robiony przegląd i zapłacone OC na cały rok..2 lata temu wymienione wachacze przód….Autko stoi na kołach letnich felgi 18 calowe z oponami 235/40 firmy goodyear F1 jeszcze na około 2-3 sezony, dodatkowo do auta dodaje drugi komplet kół (zimowe), 17 cali z nowymi oponami BRIDGESTONE Blizzak LM001 w rozmiarze 225/45… cała teszta w temacie auta, możliwe że przez te lata jeszcze coś dorzuciłem a w temacie nie wpisałem…jeśli jest ktoś zainteresowany to śmiało pytać, pisać, dzwonić tutaj lub na Kom 600 271 507