majuDJ Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Szukam dobrego preparatu do czyszczenia fug, cena nie gra roli, chodzi mi o jakość i by spędzić na kolanach na szorowaniu jak najmniej czasu.
aregus Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 OFERTA | Basf, PCI | Czyszczenie, pielęgnacja, ochrona | PRODUCENCI | PCI Fugen-Reiniger Oczyszczacz specjalny do fug na wszelkich okładzinach ceramicznych i kamieniu naturalnym | MAT-CHEM-BUD - Centrum Chemii Budowlanej - docieplanie budynków Capate Ten będzie robił robotę
Szpilasty Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 W castoramie jest oferta SOPRO kilka środków na małym stojaku przeważnine na dziale z kaflami lub fugami. Od słabych do bardzo mocnych, którymi robi sie tylko w rękawiczkach. Cana od 40 do 75. w zależności czym ubrudzona jest fuga i kafle. Polecam, pomógł mi ten środek uratować bardzo drogi kamień moc dobierzesz do oczekiwań Sopro ZSE 718 Środek czyszczący z resztek cementu - 1L
Cygnus Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Korzystałem z tych preparatów i potwierdzam skuteczność. Było to jakiś czas temu i niestety nie pamiętam, który dokładnie brałem. Tak czy inaczej watr był ceny.
Rekomendowane odpowiedzi