Opublikowano 3 Września 200818 l in china - nadrukowac mozna wszystko wszystko zalezy gdzie kupujecie. zanim dokonacie zakupuj filtrow czy oleju i bedzie chcieli zaoszczedzic 10 czy 20 zl. policzcie sobie jak czesto wymian sie dokonuje oraz jakie moga byc koszty ew. napraw spowodowanych awaria przez podrobki....
Opublikowano 3 Września 200818 l Autor musashi czyli ten moj to jest podrobka? kupowałem go w dobrze zaopatrzonym sklepie motoryzacyjnym, a człowiek ktory go sprzedawał miał na sobie białą koszulke z logo MANN, takze teraz juz nie wiem;( kupić inny? gdzie? kogo polecasz? na IC nie ma...
Opublikowano 3 Września 200818 l nie robmy paniki,ludzie jezdza na filtrach filtrona i jest dobrze,inni nie zmieniaja filtrow oleju itd i tez jezdza...
Opublikowano 3 Września 200818 l Zakładaj filtr i nie wchodź w strukturę metalu i producenta:>. Ja już kilka razy robiłem wymiany oleju z zastosowaniem tego filtra i cena jego była taka sama jak w twoim przypadku. Dotychczas nie miałem żadnych problemów z tymi filtrami i myślę, że ty również.