malucki2i3 Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witam wszystkich. Mam mały problem pękł przewód gumowy od układu chłodzenia w warsztacie powiedzieli ze takiego nie posiadaja. kazali mi szukać na szrotach. czy jest mozliwośc sklejenia??
pet3r Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 jeżeli musisz jeździć to da radę to uszczelnić mocną taśmą klejącą, owiń przewód kilkanaście razy i chwilę pośmigasz, do czasu znalezienia nowego przewodu. nie wiem czy jest na niej nr części, ale jeżeli tak, to podaj, poszukamy po sklepach
czaja77 Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 witam opisz ktory to przewod moze ja dam rade odczytac.
malucki2i3 Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 Przy kolektorze jest taka rurka miedziana z przodu jest zakrzywiona i połaczona jest własnie z takil krotkim przewodem gumowym który mnie interesuje. nie wiem czy dobrze wyjaśniłem jesli nie postaram sie jakos inaczej wyjaśnić.
pet3r Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Przy kolektorze jest taka rurka miedziana z przodu jest zakrzywiona i połaczona jest własnie z takil krotkim przewodem gumowym który mnie interesuje. nie wiem czy dobrze wyjaśniłem jesli nie postaram sie jakos inaczej wyjaśnić. a jest dostęp żeby zrobić zdjęcie?
malucki2i3 Opublikowano 2 Września 2008 Autor Opublikowano 2 Września 2008 przewód z jednej strony ma 20 a z drugiej strony 25 jest zagiety pod katem prostym długośc całkowita około 20 25 cm.
Rekomendowane odpowiedzi