razzor Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Siemanko, jako iż mój zderzak uległ uszkodzeniu i tak czy siak muszę go wymienić, pomyślałem o niestandardowym. Patrzyłem na allegro i znalazłem coś takiego AUDI A4 B5 ZDERZAK PRZÓD ++POLECAM++ (4179041475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zauważyłem, że aby go założyć potrzebny jest klej do szyb ?? Czy kupno takiego zderzaka byłoby stratą pieniędzy? Jeśli tak to skąd mogę dostać jakiś porządny w miarę rozsądnej cenie? Pozdro
Mauros88 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 szkoda kasy. lepiej poszukaj w kolorze napewno wyjdzie taniej niz ten + malowanie go. O wygladzie nie wspomne
razzor Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Opublikowano 19 Maja 2014 Czyli takie zderzaki to kibel krótko mówiąc? lipa:kwasny: ale dzieki za odpowiedz
Kowi87 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 tak jest to laminatowy kibel:whistling: Jak chcesz cos zmienić to zderzak fabryczny od S4, RS4(ten wymaga przeróbki), albo ładujesz polifta ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- Tyle że jeśli masz jasny kolor i zmienisz sam przedni zderzak na Ske czy RS to wypadało by zrobić porządek z progami i tylną dokładką, bo inaczej wyglada z d*py:whistling: a jeszcze jak to ma stać na seryjnej feldze 16cali to w ogóle odpusc temat i zostań przy przedlifcie albo polifcie
P1RAT Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Jak widzę takie rzeczy to nóż się otwiera w kieszeni. Wiocha, wiocha i jeszcze raz wiocha. Zderzak od S4 to koszt 1500 zł czasami mniej za skompletowanie wszystkiego. Więc jeśli nie masz pieniędzy to kup poliftowy jak dobrze pogadasz to 200-300 zł będzie twój.
Rekomendowane odpowiedzi