denveco Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Tak jak w temacie. Chcę okleić dach folią 3M w czarnym połysku. Okleić chcę także te listwy co są po lewej i prawej stronie dachu. Tylko by mieć dobre dojście lepiej by było je ściągnąć. Tylko czy w ogóle da się je ściągnąć a jeśli tak to jak?
Sklepmotonet_eu Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Nigdy nie przyszło mi do głowy aby demontować tą listwe bo nie widziałem takiej potrzeby. Sam też zastanawiam się czy można ją zdjąć,ale logicznym jest że tak. Poczekajmy na odpowiedzi Użytkowników którzy już to robili.
krzysztof_waldi Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Listwa jest na wcisk. Trzyma ją uszczelka po obu stronach. Musisz podważyć delikatnie i wyjdzie.
Sliwka Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 dokladnie, listwy sa wcisniete trzeba je tylko wyjac
denveco Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ok a więc dach jest już oklejony na czarno. I potwierdzam zanim przeczytałem posty. Ale naj lepiej jest najpierw ściągnąć przednie ozdobne listwy szyby przy słupkach lewą i prawą i wtedy wyciągnąć listwę
Rekomendowane odpowiedzi