darudek Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Pochwale się i ja ;-) Rok w posiadaniu to chyba najwyższa pora
gies0 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 ciekawy kolor wrzuć foty środka i może jakiś opis??
Wr0clawianin Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 ładna, ja niestety też mam bez xenona a w sline
darudek Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 Fotki środka jak zrobię to wrzucę, kiera s-line, fotele bardzo fajne sportowe z wysuwanym podkolannikiem ale materiał niestety nie skóra. Dziwna konfiguracja bo navigacja w FIS a radio kaseta. Samochód sprowadzony z niemiec w 2008 r. i od tamtej pory jeden właściciel. Fabrycznie był DPF ale już go wywaliłem (zapychał sie co 200 km) i zablokowałem egr. Fura bardzo fajna może za jakiś czas pomyśle o programie
Lutek90 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 i zderzak przedni też nie s-line... Ładny kolor życze bezawaryjnośći i powodzenia w modach :]
darudek Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Opublikowano 21 Maja 2014 Co to znaczy też nie s-line? Tak jest jak wyszedł z fabryki jest to wersja s-line jedna z trzech możliwych. Odsyłam do linku o wersjach s-line: S-LINE PRO -biale kierunkowskazy w przednich lampach. -obrecze aluminiowe 9-ramienne 7,5X17 z ogumieniem 235/45/17 -sportowe zawieszenie -sportowe fotele, material "Strato" z el. regulacja odcinka ledzwiowego w obydwu przednich fotelach. -sportowa kierownica w 3-ramiennym wzorze ze skory, obszyta kolorowymi nicmi z emblematem "S-line" -glaka zmiany biegow z czarnej pikowanej skory. -listwy progowe z logo "S-line" -logo "S-line" na atrapie Grilla oraz na listwach drzwi tylnich L/P. -lakier w wszystkich dostepnych kolorach oraz dodatkowo w kolorze "Sphärenblau Perlefekt"- Pozdrawiam
Lutek90 Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 niby tak ale chodzi mi o to że jak już komplet ma być s-line to trzeba pomyśleć żeby to miało ręce i nogi
shakal Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Co to znaczy też nie s-line? Tak jest jak wyszedł z fabryki jest to wersja s-line jedna z trzech możliwych. Odsyłam do linku o wersjach s-line:S-LINE PRO -biale kierunkowskazy w przednich lampach. -obrecze aluminiowe 9-ramienne 7,5X17 z ogumieniem 235/45/17 -sportowe zawieszenie -sportowe fotele, material "Strato" z el. regulacja odcinka ledzwiowego w obydwu przednich fotelach. -sportowa kierownica w 3-ramiennym wzorze ze skory, obszyta kolorowymi nicmi z emblematem "S-line" -glaka zmiany biegow z czarnej pikowanej skory. -listwy progowe z logo "S-line" -logo "S-line" na atrapie Grilla oraz na listwach drzwi tylnich L/P. -lakier w wszystkich dostepnych kolorach oraz dodatkowo w kolorze "Sphärenblau Perlefekt"- Pozdrawiam To w takim razie auto miało z przodu przygodę bo kierunki są pomarańczowe. Z zewnątrz poza znaczkami nie ma nic z s-line. Wrzuć zdjęcia środka
Audi sline Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Kierunki białe były montowane tak w wersjach s-line. Lecz dopiero po 12.2006 w trzech wersjach pakietu s-line. Kolega ma prod.2005 więc odpowiedz narzuca się sama. Właśnie, daj zdjecia środka, bo ładnie się prezentuje skubana!
shakal Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Jest tak jak piszesz, nie popatrzyłem na rocznik
darudek Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Opublikowano 26 Maja 2014 Foty jeszcze z ogłoszenia zanim kupiłem
Rekomendowane odpowiedzi