Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Pasuje przyciemniać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno zakupiłem swój samochód i planuje kilka zmian, na początek chciałbym przyciemnić w nim wszystkie szyby (4 boczne i tylną). Zastanawiam się jak wyglądała by po takiej przeróbce? Nie wiem też jak bardzo je przyciemnić? Chodzi mi głównie o wygląd a nie o to na ile pozwala prawo. Jeśli ma ktoś jakieś fotki dla porównania to bardzo proszę o pomoc, ewentualnie o radę.

1.) http://img222.imageshack.us/my.php?image=69289308cs0.jpg

2.) http://img353.imageshack.us/my.php?image=42864487vu8.jpg

Opublikowano

nie zrób trumny z auta , zmień lepiej fele a szyby zostaw w spokoju :wink4:

dodatkowo zakryjesz środek który ładnie wygląda :good:

Opublikowano

klasa audi nie pozwala na ściemę szyb-to do poloneza pasuje, definitely not :no:

Opublikowano

jak poprzednicy, lepiej kółka zmień :good:

Opublikowano

w sumie to zależy od ciebie,ale na Twoim miejscu gdybym zdecydował się na ściemę szyb to jedynie delikatną :wink4:

Opublikowano

hmmm chcesz przyciemnij , nikomu to nieszkodzi przecież to Twoje audi i Ty nim bedziesz jeździł , choć nie jestem zwolennikiem tego typu przeróbek to powiem ze niekiedy ladnie to wyglada ale delikatnie przyciemnione... poszukaj na forum wielu forumowiczów ma poprzyciemniane audiki.....

Opublikowano

popatrz na auto M@rk - http://www.a4-klub.pl/smf/b5_arg_18nowe_zdjecia_moze_komus_sie_spodoba_d_nowe_zdjecia_lamp_przod-t15719.0.html

u niego podoba mi sie przyciemnienie. przód ma na 30 %, reszte na 50 %

ja u siebie planuje dać tak samo lub wszystko na 30 %, do tego srebrne obwódki wokół szyb :)

Opublikowano

Mój znajomy przyciemnił sobie szyby w aucie, no i 2 tygodnie po zabiegu został zatrzymany do kontroli policyjnej, pech chciał, iż policja miała aparat do pomiaru przezroczystośći szyb. Po pomiarze otrzymał 2 propozycje, zatrzymanie dowodu rejestracyjnego, lub zrywanie foli. I jak myślicie co wybrał...

I tak się skończyła jego przygoda z ciemnymi foliami na przednich bocznych szybach. :decayed:

Opublikowano

Szybki na lajciku nie sa złe :good:

Opublikowano

Ja odradzam. Ładnie się przentuje bez ściemniania. Chyba, że chcesz robić jako szpieg :polew:

Opublikowano

Chyba, że chcesz robić jako szpieg

Albo chcesz ..żeby nikt Ci nie łypał jakie radio masz ..czy zostawiłeś przypadkiem aktówke z dokumentami czy dyche luzem na fotelu :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

A ja w poprzednim autku Audi 2,3 Coupe miałem ścieme razem z przednimi bokami i przejeździłem rok i żaden piesek mi dowodu nie zabrał :kox: Raz za mną zawrócili ale mogli powąchać tylko opary za moim Coupe :polew:

poznaje ktoś to autko? :tongue4:

6f2f5c182f6941a8.jpg

Opublikowano

do ciemnego auta pasuje ściema , mi sie podoba. Sam mam tył na 100% a przód koło 80%. Przynajmniej tak jak Ragga pisze nikt ci nie zagląda do środka.

Opublikowano

klasa audi nie pozwala na ściemę szyb-to do poloneza pasuje, definitely not :no:

wiekszej bzdury dawno nie slyszalem

Opublikowano

wiekszej bzdury dawno nie slyszalem

:good: proponuję jeszcze ręce pudziana na maskę...pozdro
Opublikowano

trzymajac sie tego poziomu to fele minimum 18", bo ponizej to do poloneza a nie do aut klasy Audi

Opublikowano

...to jest watek o przyciemnianiu szyb a nie tuningu, trzymaj się tematu kolego, jak chcesz wyrazić swoje niezadowolenie to zacznij nowy temat :cool1:

Opublikowano

proponuję jeszcze ręce pudziana na maskę...pozdro

...to jest watek o przyciemnianiu szyb a nie tuningu, trzymaj się tematu kolego, jak chcesz wyrazić swoje niezadowolenie to zacznij nowy temat :cool1:

:gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Świetnie wygląda to volvo, właśnie taki efekt chciałbym uzyskać w swoim Audi tylko jak będzie to wyglądało przy 16' felgach? :confused4: jeśli możesz, napisz mi na ile % przyciemnione ma przednie i tylne szyby, jeśli wiesz.... A te felgi w tym volvo to raczej 17nastki nie? :confused4:

Opublikowano

chodzi o to moje Volvo ? tak felgi to 17"

przepuszczalnosc swiatla tyl 5%, przod 35%

jezdze tak juz ponad 1,5 roku a kilometrow to auto robi sporo i odpukac problemow z niebieskimi zadnych, narazie mialem 1 kontrole i tylko pochwalili ze ladnie wyglada z tymi szybami .... no ale jesli komendant miejscowej policji sam ma identycznie przyciemnione to co sie dziwic :gwizdanie: