kubaja11 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 Mały update Jako że idzie zima to autko zasłużyło na zimowe wykładziny Szukając dywaników na allegro znalazłem u tego samego użytkownika osłonę podszybia, więc nie zastanawiałem się za długo i od razu zamówiłem by przyszło w jednej przesyłce Ładnie zabudowane podszybie od razu inaczej wygląda będę poszukiwał kolejnych osłon.. zbiorniczków oraz filtra powietrza.
jhimo Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Też mam zamowione to podszybie do mojego ;D mozesz podac link do aukcji dywaników?
akjam Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Dywaniki widze prosto z ASO Koszt nie mały w porównaniu z innymi oferowanymi na portalach ale na pewno warto!
kubaja11 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 Zastanawiałem się nad różnymi zamiennikami.. Ale jednak stwierdziłem że postawie na oryginalne @jhimo poszło PW
instruktor83 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 ale pewnie około 300zł pękło za dywany? kurcze też sobie musze kupić
shakal Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Gumowe dywaniki na zimę jak znalazł też mam u siebie i sobie chwalę
panek123 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pewnie podpina tableta zamiast radia i wypuszcza wejścia audio i usb kablami gdzieś do schowka. Ciekawie Zdaj relacje !
Awra Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Miałem taki plan w zeszłym roku, ale nie wiadomo jak tablet zniesie -20 mrozu
kubaja11 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Tak dokładnie o to mi chodzi. Wiadomo jakie możliwości posiada Android AutoMapa, Yanosik, internet, połączenie Bluetooth z złączem OBDII, radia internetowe, mp3, filmy, DVB-T. Jest to Asus Nexus 7 z wbudowanym modemem 3G. Bardzo popularny tablet jeśli chodzi o instalację na stałe w samochodzie Co do temperatur to też mam lekką obawę ale szukając po necie informacji na ten temat wyczytałem że raczej nie powinno być większego problemu z tym. Na dodatek autko zimą nocuję sobie w ciepłym garażu Edytowane 5 Grudnia 2014 przez kubaja11
Awra Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 a jak będziesz realizował muzykę w aucie? Podłączasz tablet do radyjka a radio do schowka? Nie zagłębiałem się w temat za bardzo, ale to chyba najprostsze rozwiązanie
kubaja11 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 Tak, radyjko Concert poleci do schowka, nie chcę się bawić w jakieś oddzielne wzmacniacze skoro radyjko daję sobie bardzo dobrze radę oprócz tego w schowku będzie złącze usb które będzie poprowadzone do złącza w tablecie by móc łatwo wymieniać muzę na pendrive
Awra Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Fajnie to wygląda potem w aucie Chętnie zobaczę efekty.
kubaja11 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 Przed świętami powinienem zdążyć Czekam jeszcze tylko na kartę sim Aero2 oraz rozdzielacz USB i microUSB, dzisiaj jeszcze jadę po Dremelka by módz już rezać ramkę oraz kosz 2din
tomekxp2 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Widzę, że coraz więcej osób bawi się w podznaczenie tableta, OPBD II bluetooth i programik torque , możliwości są spore, sporo filmów na YouTube już się pojawiło.
kubaja11 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2014 Prezenty gwiazdkowe nie ominęły również mojego Avanta Postojówki W5W oraz P21W do DRL + kasownik błędu spalonej żarówki. Obie w barwie 4700K. Zamówione w motohid.pl Pasek, rolki, napinacz Contitecha.. Pompa wody SKF.. oraz termostat, nie trzymał temperatury jak trzeba więc przy okazji rozrządu wymienimy i to
jhimo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witaj kolego, podlaczyles juz tablet ?
Rekomendowane odpowiedzi