piko-miko Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 witam koledzy jak nazywa sie to małe czarne działajace na podcisnienie,steruje klapą która zamyka dopływ powietrza z zewnatrz ,miesci sie to koło wentylatora po prawej stronie,wiem że działa to tylko przy załączonej klimie na lo,lub jak włączymy cyrkulacje powietrza wewnątrz auta,mam to uszkodzone ,gdzie to moge dostać a co najważniejsze jak to sie poprawnie nazywa,num który jest na tyn urządzeniu to-AW23835698R,dzięki i pozdro.
domelq Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Ja takiego numeru u siebie nie znalazłem
grippen Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 zapodaj fotkę tej części będzie łatwiej szukać bo taki numer co podałeś też szukałem i też pisze że nie ma takiej części
lukaszr Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Pewnie chodzi o klapki wlotu powietrza z tego rysunku: Jakby co to TUTAJ masz plik pdf z rysunkiem i spisem wszystkich części z tym związanych.
wojtek2626 Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Jest to zawór podcisnieniowy sterownia obiegiem wew.
piko-miko Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 dzięki koledzy o to mi chodziło.
Rekomendowane odpowiedzi