DżedajGrd Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam Kolegów Mam pytanie odnośnie znawców tematu. Mam felgi wzór RS4 18" i zastanawiam się czy to ori czy jakieś repliki. Mianowicie felga ma od środka tylko napis GERMANY i ET45 oraz 8JJX18H2 ( żadnego numeru fabrycznego części czy znaku audi ) felgi są z auta sprowadzonego z Niemiec. Szerokość felgi 8". Czytałem na forum i niby ori rs4 18" mają et 43. Proszę o opinie bo nie wiem czy je brać czy nie... Fotki jak wyglądają
piotraudi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 ja mam ori i także nie maja napisów audi itp.w 99%ori
siemian Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 No to nie masz ori. Ori zawsze ma znaczek audi i numer
turzol Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 wszystkie oryginalne felgi Audi zawsze mają wygrawerowany nr części oraz logo
DżedajGrd Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 czyli tak jak myślałem Dzięki siemian Czyli nie ma sensu zamieniać się za swoje 100% ori 17" takie ooooo........
siemian Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 nie nie... to masz jedną z ładniejszych felg. poszukaj sobie takich z a6 w rozmiarze 18' i bedziesz miał miód maline
DżedajGrd Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2014 nie nie... to masz jedną z ładniejszych felg. poszukaj sobie takich z a6 w rozmiarze 18' i bedziesz miał miód maline Dzięki Marku za wskazówkę
DżedajGrd Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2014 http://www.original-felgen.com/:wink: Tam też patrzyłem właśnie i dlatego doszedłem że coś jest nie tak z tymi felgami. Ale dzięki za info
Wandej Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 czyli tak jak myślałem Dzięki siemian Czyli nie ma sensu zamieniać się za swoje 100% ori 17" takie ooooo........ http://i58.tinypic.com/14l59hx.jpg Miałem taki:good: Bardzo fajne i twarde:hi:
DżedajGrd Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dzięki chłopaki za wskazówki Na aucie znowu siedzą moje ori felgi 17"
barb123 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 ja mam ori i także nie maja napisów audi itp.w 99%ori Orginalne to ty masz, ale podejście do życia "facepalm:
piotraudi Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 ja mam ori i także nie maja napisów audi itp.w 99%oriOrginalne to ty masz, ale podejście do życia "facepalm: a ty idioto nie masz zadnego pomysłu na zycie i dlatego stoisz z puszką pod kościołem
Pulpit Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 ja mam ori i także nie maja napisów audi itp.w 99%oriOrginalne to ty masz, ale podejście do życia "facepalm: a ty idioto nie masz zadnego pomysłu na zycie i dlatego stoisz z puszką pod kościołem bitka w internecie , odpowiedź późno, ale zawsze
DżedajGrd Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 ja mam ori i także nie maja napisów audi itp.w 99%oriOrginalne to ty masz, ale podejście do życia "facepalm: a ty idioto nie masz zadnego pomysłu na zycie i dlatego stoisz z puszką pod kościołem Bardzo proszę o nie zaśmiecanie wątku, który i tak już dawno został zamknięty
Rekomendowane odpowiedzi