fly07 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Czy ktoś robił montaż układu uruchomienia auta bez kluczyka, tj. Start - Stop Engine? Miałem to w poprzednim aucie i przyzwyczaiłem się do tego, wygodne.
dawidg2 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Keyless tak? Też jestem tego ciekaw czy idzie dołożyć.
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Tu mam pomocny temacik : Door handle swap and sensor removal - A5_OC
fly07 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Tu mam pomocny temacik :Door handle swap and sensor removal - A5_OC Za dużo o układzie samego przycisku to tam nie ma . Masz może schemat??
dawidg2 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Tylko wymienili co potrzeba do instalacji. I że problemy z czujnikami w drzwiach mają.
fly07 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Tylko wymienili co potrzeba do instalacji. I że problemy z czujnikami w drzwiach mają. Ty masz panel środkowy ze sterowaniem MMI czy bez?
dawidg2 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jeszcze nie mam auta, ale sterowanie MMI jest. Na razie czekam co się z autem wyjaśni tym co chcę kupić.
Rekomendowane odpowiedzi