Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Astra 1.4 16v vs. Audi B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(zmieniłem tylko emoty, żeby były widoczne u nas.. Powinno być w strefie śmiechu, ale chce się dowiedzieć kto prowadził audi - żartuję! :wink4:) - tekst z forum golfa, użytkowinika Astry (??) / dział "Kille"

Wysłany: Sro Sie 27, 2008 22:06 Astra II 1.4 16V vs Audi a4 B5

Wybralem sie na przejazdzke, jako, ze najlepszym sposobem na nude, jest jazda przed siebie :naughty: . Gdy juz wracalem do swojej pieknej miejscowci, zwanej Kartuzy, na tylku usiadlo mi audi a4, o brzydkim jasno zielonym kolorze. Oczywiscie w srodku jakis chlopaczek cieszacy sie z posiadania audi :tongue4:. Jako, ze droga idealna jest do malego poscigania(duzo zakretow, a przy tym jest gdzie wyprzedzic bo zdarzaja sie dosyc dlugie proste) to stwierdzilem, ze pokaze mu, ze Opel to nie takie kupa, jak to w zwyczaju mysla o nim fanboye VAG'u.

Opel jest z 99 roku, wyprodukowany jeszcze poza granicami Polski, co ma dosyc istotne znaczenie, zawieszenie jest twardsze i profil opon mniejszy. Poza tym ma przejechane 90 tys KM, wiec zadnych konikow nie utracil.

Przejdzmy do rzeczy. Jechalem dosyc szybko, wyprzedzalem itd, tylko w miare bezpiecznie. W lusterku caly czas mialem to audi, bo wyprzedzal nawet na zakretach... Prosta, pod gorke. Audi siedzi mi na pupie i przymierza sie do wyprzedania. Jechalem 90, wiec redukcja itp itd minimalnie mu odjechawszy pod ta gorke stwierdzilem, ze to audi w sobie 1.8 T nie ma ;p. Potem pare zakretow i audi juz nie zobaczylem w lusterku :( zwolnilem, zatrzymalem sie na poboczu, ale kierownik nie chcial chyba pogawedzic :chytry:

No dobra - to teraz mówić mi tutaj, który to !! :polew: Kolor mamy więc kółko sie zawęża :polew:

Opublikowano

A temu z Astry może się tylko wydawało, że Audi się z nim ściga... :polew:

EDIT: Jasnozielone Audi to Keżor, ale jego już nie ma u nas na forum. :>

Opublikowano

A temu z Astry może się tylko wydawało, że Audi się z nim ściga... :polew:

EDIT: Jasnozielone Audi to Keżor, ale jego już nie ma u nas na forum. :>

Keżor miał srebro :decayed: No chyba , że zmienił ..

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze kilka jest.. :wink4:

Dodam, że Golfiarze równo go pojechali :gwizdanie:

Ale kilka tych tekstów w jego poście to mnie rozwaliło :D

pokaze mu, ze Opel to nie takie kupa, jak to w zwyczaju mysla o nim fanboye VAG'u.
Jechalem dosyc szybko, wyprzedzalem itd,
Audi siedzi mi na pupie i przymierza sie do wyprzedania. Jechalem 90, wiec redukcja itp itd
Opublikowano

A fakt, to sonczwa (czy jakuś tak) ma zielonego sedana.

Opublikowano

freon :kox:

to on prowadzil audi

Opublikowano

Czytając czasami niektóre posty mam wrażenie,że ludzie na tym forum mają po 15-16 lat :tongue4: i dla nich najważniejsze w aucie cztery rury wydechowe o średnicy beczki, niebieskie diody na szybach,światło UV na podwoziu,spojler, ogromna tuba basowa w bagażniku, przyciemniane szyby no i zapomniał bym najważniejszego - kto szybciej ruszy samochodem spod świateł .

Wieś tańczy,wieś śpiewa,wieś się bawi :polew:

Opublikowano

YATES, a ja mam wrażenie, że nie wczytałeś się dobrze w ten wątek. Z poważaniem.. :good::)

Opublikowano

Ups sorry - nie zauważyłem,że to tekst zacytowany z forum Golfa.

Opublikowano
  • Autor

A myślałeś, że to się przesiadłem do Astry i postanowiłem się pochwalić, że na węższym profilu opon postanowiłem się pościgać z B5 :polew: :polew: Szacunek :good:

Opublikowano

Jak się komuś nudzi to kupuje Astrę i szuka pacjentów w A4 i podjusza ich do wyścigów :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a murzyn czasem nie miał swojego pażdziocha w takim pistacjowym kolorze ??? niedawno dał popalic "esie" ale astrze nie dał rady . :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2008, 16:44_________________________________________________

Jechalem 90, wiec redukcja

jeszcze jedno , ale zapierd...lał , masakra

Opublikowano

a murzyn czasem nie miał swojego pażdziocha w takim pistacjowym kolorze ??? niedawno dał popalic "esie" ale astrze nie dał rady . :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2008, 16:44_________________________________________________

Jechalem 90, wiec redukcja

jeszcze jedno , ale zapierd...lał , masakra

zredukowal z 5 na 4 ,poniewaz na 5 juz zwalnial bo sie pokazala niewielka gorka :kox: