Skocz do zawartości
IGNOROWANY

zegary s4 b6 do a4 b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie. Czy zegary z audi s4 b6/b7 będą pasować do a4 b6? Muszę przełożyć zegary na angielskie ponieważ będę rejestrował swój samochód w anglii. Obecnie nie mam kolorowego fisu ani nawigacji, zwykła kierownica. Czy licznik działa na zasadzie p&p ? Wiadomo że trzeba zgrywać parę rzeczy. Jak już mam wymieniać to wolę na coś lepszego.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak licznik do A4 B6/B7. W B6 i B7 było inne immo i nie są ze sobą zamienne. Najlepiej dobierać liczniki po nr VIN wtedy na 100% będzie wiadomo jaki podejdzie. Oczywiście ze zmianą licznika wiąże się dopasowanie immo i kluczy bo bez tego nie odpalisz auta.

Opublikowano

Pomijając b7, co z s4 b6? Immo i kluczyk będą zrobione, tylko nie wiem co jeszcze trzeba zrobić.

Opublikowano

Przepisać kodowanie ze starego licznika i wartości adaptacji w kanałach 60 61 62 i 19.

Opublikowano

Dziękuję pięknie :)

---------- Post dopisany 04-06-2014 at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2014 at 20:27 ----------

Jeszcze jedno pytanie, może być problem jeżeli auto obecne jest z 2001/2002 a nowy licznik s4 z 2004? Ponieważ zapłaciłem już za taki i dopiero zobaczyłem że sprzedawca nie przyjmuje zwrotów.

---------- Post dopisany 05-06-2014 at 11:22 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2014 at 13:12 ----------

Wie ktoś czy podejdą? Jest to dla mnie bardzo ważne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...