turbobastard Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam, jestem posiadaczem owego autka od niedawna a mam niestety same problemy, coz takie szczescie, falujace obroty ktorych nie moge sie pozbyc tak na poczatek. Ale ja tu nie o tym chcialem, przy ruszaniu musze podgazowac skubanca bo tak jakby nie dawal rady ruszyc, obroty przy puszczaniu sprzegla schodza dosc nisko i trzeba uwazac zeby za szybko nie puscic bo moze zgasnac i delikatnie zatrzesie buda w tym momencie tez, czy to normalne? Nie sadze.
barrowiec1 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 jak ty na ropniaku całe życie zaiwaniasz
barrowiec1 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 no pewnie... i wszystkie samochody, jak za szybko puścisz sprzęgło i dasz za mało gazu będą ci klekotać...
turbobastard Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mi to sie jakos tak dziwnie wydaje, no ale moze przesadzam bo jestem przewrazliwiony na punkcie tego problemu z silnikiem
Hołowczyc20 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Typowe objawy przesiadki z diesla na benzyne,kolego jeszcze dużo rzeczy będzie dziwnych:decayed:
turbobastard Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2014 Hehehehe, ok uspokoiliscie mnie troche
Rekomendowane odpowiedzi