Kosa-00 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 panowie mam pytanko kupiłem ASN-a i jest tam gwint jakiś supersport ale u mnie nie daje sie jeździć na tym chce wymienić na jakieś 1be czy do quattro jest jakaś specjalna sprężyna czy wszystko jedno wiem że we wklejce jest 1ba QJM i tył QYK czy od avant podejdą sprężyny gównie mi chodzi o przód czy amor sie różni czym to się różni w ogóle quattro od zwykłego teraz mam glebe po 64cm wszędzie ale nie daje sie jeździć u mnie tych hopków naj**ane ze niedługo wyszlifuje cały spód ma klase wagową na przód 12 jak wsadze sprężyny 0JJ jaki bedzie wymiar ??? np te AUDI A4 B6 ZAWIESZENIE PRZEDNIE SPRĘŻYNY S-LINE (4266147927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Murdzu12 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Koledzy nie chce zakładać nowego tematu, mam jedno pytanko czy po wymianie zawieszenie z 1BA(1.9 tdi sedan) na 1BV(2.0 tdi avant) moja audiczka pójdzie w dół? Czy nie da rady uzyskać takiego efektu jak s-line?
oca69 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Koledzy nie chce zakładać nowego tematu, mam jedno pytanko czy po wymianie zawieszenie z 1BA(1.9 tdi sedan) na 1BV(2.0 tdi avant) moja audiczka pójdzie w dół? Czy nie da rady uzyskać takiego efektu jak s-line? Tak choć tył bd wyżej jak w sedanie
Murdzu12 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 a kolego bedzie znaczna roznica?? czy to chodzi o mm??
oca69 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 a kolego bedzie znaczna roznica?? czy to chodzi o mm?? Niby nie ale jednak wyżej śmiesznie bd wyglądał
Rekomendowane odpowiedzi