Ponio1767 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam,mam prosbe, niech mnie poratuje ktos albo numerem uszczelki na przednie lewe drzwi avant, albo odpowie na pytanie bo na allegro troche tego typu rzeczy i chce dobrze wybrac, czy uszczelka na przod w wersji avant jest jednakowa na lewe i prawe drzwi.Jezeli kupie na prawe to czy bedzie i pasowac na lewe, bo dostalem info od jednego goscia ze tak , i niechce spalic kasy .pozdrawiam
pauel Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 jak Ci prawa będzie pasować na lewe drzwi:decayed:
karol18183 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 nie bedzie pasowac hahaha bedzie widac stare zagiecia i bedzie wygladało
tekilus Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ostatnio ją ściągałem i ciężko o numer na tej uszczelce, przynajmniej ja nie widziałem, musisz się zdać na uczuciwość sprzedających na allegro lub napisać na forum że poszukujesz, na pewno ktoś ma taką uszczelkę i tak jak przedmówca, musi być na konkretną stronę
Rekomendowane odpowiedzi