marcinFM Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 witam, wkładając płytę audio do czytnika (audio symphony) pojawia się error 01 - nie czyta płyt audio. Czy to wina lasera? jeśli tak - czy może ktoś polecić jakąś firmę która by się tym zajęła, najlepiej z krakowa lub okolic?
areckid Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Laser do czyszczenia Prawie 2 lata temu to przerabialem, po "operacji" smiga jak nowe.
jarko Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Gdzieś kiedyś na forum ktoś opisywał ten problem - laser do wymiany - koszt 60zł. Mam to samo, ale to olałem A gdzie w KR to można zrobić :?: Myślę że robi Ci to każda firma zajmująca się car audio, no np taki serwis masz na przeciw Akademii Rolniczej - niepamiętam jaka to ulica drugie światła od wiaduktu Lublańska-Opolska. Jak coś to podbij w niedzielę na spota do GK, parking dach o godz. 18.00 to dokładnie obgadamy problem
areckid Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Jesli chcialbys sam to zrobic to pamietaj, ze musisz miec 4 wyjmaki do wyciagniecia radyjka. Jest tez sporo zabawy, bo zeby dostac sie do lasera, musisz rozkrecic mechanizm napedu.
Rekomendowane odpowiedzi