link_pl Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Witam, Pare dni temu kupiłem audi i w drodze do domu zauważyłem, że w tylnich lewych drzwiach nie grają głośniki. Wydaje mi się, że będę musiał je wymienić. Czy ktoś mi może podpowiedzieć jakie kupić (chodzi mi o górny i dolny), aby zbyt bardzo się nie wyróżniały od pozostałych. Druga sprawa: Wydaje mi się, że subwoofer wysłużył już swoje, ponieważ słychać takie dziwne zgrzytanie i tutaj kolejna prośba do Was abyście pomogli w wyborze i doradzeniu gdzie to wszystko kupić. Najlepiej pasowłaby mi jakaś firma do której przyjeżdzam, mówię o co chodzi, oni sprawdzają mówią ile będzie kosztować. Mieszkam niedaleko Opola. Pozdrawiam.
Obsession Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Napisz bliżej jaki masz sprzęt.. Czy to przypadkiem nie nagłośnienie BOSE? jeśli głośniki w drzwiach nie grają to raczej obstawiałbym, że nie dostają sygnału... zwłaszcza, że tak jak piszesz nie słychać wysokotonowego i średniego Wyciągnij średniotonowy i sprawdź miernikiem (jak posiadasz ) czy jest napięcie na grającym radyjku - obstawiam, że nie ma:)
link_pl Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 To nie jest BOSE, wydaje mi się, że faktcznie może to być brak sygnału. Niestety nie mam miernika, ale popytam znajomych.
Obsession Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Jak nie masz miernika to może wala Ci się gdzieś stary głośniczek 4 omowy.. podłączysz i będziesz wiedział.. Jak nie zagra to szukaj kolejno od radyjka gdzie zgubił sygnał:>
proton2 Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 U mnie też czasem nie grają głośniki w prawych tylnych drzwiach. Zlokalizowałem problem, tylko nie mam kiedy się za niego zabrac Problemem jest brak styku na kostce, która jest na przejściu kabli przez słupek boczny. Od otwierania i zamykania drzwi czasem się tam coś luzuje. Jak przestaje grac zdejmuję osłonę gumową, dociskam kable i jakiś czas jest spokój. Kiedyś jednak będzie trzeba to do końca rozebrac i zobaczyc co tam 'piszczy'.
kazuyaet Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Witam Ja też miałem niedawno podobny problem wina leżała tak jak u kolegi powyżej w wiązce łączącej drzwi z nadwoziem . Poprostu od czestego otwierania pokruszały . W audi to czesty problem.
Rekomendowane odpowiedzi